Безплатно DLC, което можете да спечелите в Ubisoft Forward

Съдържание:

Безплатно DLC, което можете да спечелите в Ubisoft Forward
Безплатно DLC, което можете да спечелите в Ubisoft Forward
Anonim

Ако гледате Ubisoft Forward на 10 септември, можете да се възползвате от някои безплатни бонуси. Чрез Twitch Drops компанията раздава DLC за четири различни заглавия. Можете да получите бонуси за Skull and Bones, Rainbow Six Siege, Roller Champions и Assassin's Creed Valhalla.'

Това не са огромни DLC пакети, но е приятно предимство за феновете на игрите. Това са козметични артикули за тези четири игри. Списъкът с награди е както следва:

  • Търсете 15 минути за емблема с лого на черепа в Skull and Bones
  • Потърсете талисман с експлозивни детайли в Rainbow Six Siege за 30 минути
  • Гледайте 45 минути за оригинална козметика RC22 в Roller Champions
  • Потърсете 60 минути комплект татуировки на сфинкс в Assassin's Creed Valhalla

Тези награди са достъпни само при гледане на потока през Twitch канала на Ubisoft или чрез официални съ-стриймъри. Зрителите чрез YouTube не получават нищо. Ubisoft Forward започва в 21:00 ч. на 10 септември, като предварителната програма започва в 20:35 ч.

Какви игри ще видим в Ubisoft Forward?

Този предстоящ Ubisoft Forward е до голяма степен посветен на Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Assassin's Creed Mirage и Skull and Bones. Има и повече дискусии за Assassin's Creed, но какво точно ще премине, все още не е известно. Има фенове, които подозират, че оригиналната игра във франчайза получава римейк или ремастър.

Популярна тема