Топ 7 най-големи изненади на E3 2021

Съдържание:

Топ 7 най-големи изненади на E3 2021
Топ 7 най-големи изненади на E3 2021
Anonim

E3 без изненада винаги ще бъде разочароващо събитие и въпреки че не всичко беше страхотно на E3 2021, все пак бяхме изненадани няколко пъти. Ето защо направихме топ 7 на най-големите изненади от E3 2021, за да можете да бъдете толкова изненадани, колкото и ние, когато четете това. От друга страна, вие вероятно сте проследили E3 2021 и вече знаете всичко това, но тогава може би е хубаво да погледнете назад към това, което беше толкова изненадващо.

Redfall

В края на Xbox и Bethesda Games Showcase имахме една от най-големите изненади на E3 2021. Arkane Studios, които вероятно познавате от Dishonored, работят върху нова кооперативна игра, в която се биете срещу вампири. Името Redfall беше регистрирано от Bethesda за известно време, но тази игра все още беше изненада за определена група. Феновете на The Elder Scrolls тайно предполагаха, че Redfall е заглавието на The Elder Scrolls 6. Това очевидно не е така.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Всички очакваха, че ще видим кадри от Final Fantasy в Square Enix, но очакванията бяха да видим нови кадри от Final Fantasy XVI или да видим Final Fantasy VII Remake Part 2 за първи път. Оказа се, че това не е така и бяхме изненадани с игра Final Fantasy Origin. Междувременно вече се появиха безброй мемета на главния герой, но може би играта си струва да се провери. На PS5 имате късмет, защото там вече можете да играете демонстрация на новата игра от Square Enix.

Външните светове 2

Имаше очаквания, че Obsidian Entertainment ще покаже нещо на презентацията на Xbox и Bethesda, но не всички бяха разчитали на The Outer Worlds 2. Особено начинът, по който дойде съобщението, със саркастичен трейлър за игри, които също показват рано, печелят място в топ 7 на най-големите изненади на E3 2021. Заглавието, което хората всъщност очакваха да видят от Obsidian Entertainment, беше признато, може би е по-голяма изненада, че не видяхме тази игра.

Аватар: Границите на Пандора

Най-големите изненади винаги идват в края на пресконференцията на E3 и не беше по-различно за Avatar: Frontiers of Pandora. Новата игра беше показана в края на Ubisoft Forward и въпреки че много хора вече знаеха, че играта е в процес на разработка, беше изненада, че вече успяхме да видим нещо. Avatar: Frontiers of Pandora се прави от Massive Entertainment, студиото, което също работи върху игра с отворен свят Star Wars.

Пазителите на галактиката на Marvel

Понякога изненадата не идва в края на презентацията, а в началото. В случая говорим за Marvel's Guardians of The Galaxy, новата игра от Eidos Montréal. Това, което може би е още по-изненадващо, е датата на пускане на новата игра.

От 26 октомври вече можем да поемем ролята на Star-Lord, за да спасим вселената с Drax, Rocket, Gamora и разбира се Groot. Ако саундтракът е само наполовина толкова добър, колкото филма, тогава той несъмнено ще бъде хит за феновете на супергероите.

Контрабанда

В топ 7 на най-големите изненади на E3 2021 намираме и Contraband. Не много хора очакваха нова кооперативна игра с отворен свят от конюшнята на Avalanche Studios. Игра, която можеше да се очаква от Avalanche Studios по-рано, вероятно щеше да се казва Just Cause 5, но това не беше в нея. Вместо това в бъдеще ще играем на контрабандисти с нашите приятели в измислената страна Баян.

Марио + Rabbids Sparks of Hope

Поради действията на Nintendo, тази игра всъщност не принадлежи към топ 7 на най-големите изненади на E3 2021. Гигантът успя да направи малка грешка, която ни накара внезапно да разберем, че играта идва много преди разкриването на Ubisoft Forward.

И все пак, ако Nintendo никога не беше правила тази грешка, нямахме представа, че тази игра някога ще се появи и съобщението определено щеше да бъде една от най-големите изненади на E3 2021. Ето защо малко място за Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Най-големите изненади на E3 2021

Може би след като прочетете тези 7 най-големи изненади от E3 2021, си мислите за игри като Metroid Dread или The Legend of Zelda Breath of The Wild 2. Тъжното е, че и двете всъщност се очакваха с Nintendo Direct, така че не беше голяма изненада.

WarioWare Get It Together, от друга страна, е голяма изненада, която още повече си заслужава да се спомене. Не забравяйте да ни уведомите по-долу кое съобщение е привлякло вниманието ви по време на E3 2021!

Популярна тема