Gotham Knights има нова дата на излизане

Съдържание:

Gotham Knights има нова дата на излизане
Gotham Knights има нова дата на излизане
Anonim

Повечето от нас са запознати с град Готъм, дом на Батман, който се бори да се бори със злото и да спаси града си от неговите престъпници. Батман е мъртъв и от Готъмските рицари зависи да защитят града. Поне такъв е случаят в предстоящата игра Gotham Knights. Играта трябваше да бъде пусната по-рано през 2021 г., но беше отложена за 2022 г. Чрез Twitter официалният акаунт на Gotham Knights сподели новата дата на пускане.

На 25 октомври 2022 г. Gotham Knights ще бъде пуснат. Gotham Knights е ролева игра, която се развива в отворения свят на Gotham. Играчът поема ролята на рицарите Готъм, които трябва да защитят града от нови заплахи след смъртта на Батман. Готамските рицари са Batgirl, Nightwing, Red Hood и Robin. Gotham Knights ще покаже един Gotham такъв, какъвто не сме го виждали досега. Градът е отворен свят и би бил по-динамичен, отколкото сме свикнали. Градът е жив и интерактивен.

Сянката на Черния рицар

Цялата цел на Gotham Knights изглежда стъпва в сянката на Батман. Това са големи обувки, разбира се. Играта може да се играе самостоятелно или с друг герой. Играта на играта вече може да се види и изглежда, че атмосферата на града е добре в нея. Въпреки че някои потенциални играчи все още може да не са запознати с Gotham, атмосферата е лесно разпознаваема от предишните игри на Batman. Светът на Батман се разрасна значително през годините, затова не е изненадващо, че неговите (бивши) помощници влизат на негово място.

Има още известно време преди играта да излезе, така че разбираме, ако сте заети с нещо друго в момента. За щастие има много начини все пак да получите част от Gotham или DC. Например, The Batman в момента е в кината, а Peacemaker вече може да се гледа на HBO Max.

Популярна тема