Топ 5 Xbox One игри през 2021 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

Топ 5 Xbox One игри през 2021 г., които да очакваме с нетърпение
Топ 5 Xbox One игри през 2021 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

5. Gotham Knights

Батман, кой не го познава? Крилатият супергерой вече има своя собствена трилогия на Xbox One, но за Gotham Knights той е набрал целия си списък с приятели, с които да се бие. Тази нова DC игра не се фокусира само върху бухалката, но вместо това ви позволява да играете кооперативно с един от многото й помощници. По този начин вие като Batgirl можете да излезете с помощта на Робин, за да победите цялата измет на Готъм с глава.

Но многото джаджи, които ще намерите в играта, също могат да помогнат при почистването на улиците на Готам. В играта, на която вече можете да се възхищавате онлайн, влизат в игра различни класически врагове. Gotham Knights със сигурност ще бъде страхотна игра за супергерой и този път можете да споделите това изживяване с някой друг!

Image
Image

4. Resident Evil Village

Чувствате ли се, че ви преследват в клаустрофобични коридори? Тогава Resident Evil Village може да е нещо за вас. Capcom показа наскоро, че е кралят на ужасите с някои шокиращо добри игри Resident Evil, включително римейковете на втора и трета част. Resident Evil Village приема различен подход и ви хвърля в действието от първо лице, точно както в Resident Evil 7.

Влезте отново в обувките на Итън Уинтърс. След всички ужасяващи събития от предишната част, кошмарът не е свършил за горкия човек. Този път той се озовава в заснежено село, пълно с обезпокоени и ужасяващи фигури. Нищо не е твърде лудо в света на Resident Evil и тази осма част също не се сдържа. Така че пригответе допълнителен комплект пелени, когато Resident Evil Village се появи на изтривалката ви през май.

Image
Image

3. Back 4 Blood

Помните ли онези две игри на Valve, в които трябваше да взривявате орди от зомбита? Няма да го повярвате толкова лесно, но последната игра Left 4 Dead е почти на 12 години! Бихте казали, че е време за нова част и оригиналният разработчик зад игрите мислеше по същия начин. И ето, Back 4 Blood се ражда!

Но този нов кооперативен шутър не се отклонява много от старата формула. Кампания, с която можете да се справите заедно, способността да контролирате както оцелелите, така и чудовищата и разбира се орди от врагове, които да стреляте. Тези, които искат да излизат с приятели, определено трябва да следят Back 4 Blood.

Image
Image

2. Far Cry 6

Добрият сингъл играч, разбира се, е пълен без интересен лош човек. Ubisoft също разбира този принцип и със серията Far Cry, издателят успява да предостави готин отворен свят всеки път с луд противник, срещу който да се състезава. Междувременно вече стигнахме до шеста част и настройката все още не се е променила.

Този път пътувате като играч до вдъхновената от Куба Yara. Диктаторът Антон Кастило е начело и урежда всичко както иска, волно или неволно. Като част от съпротивата, вие се изправяте срещу Кастило и неговия режим. Всичко за една свободна държава. Очаквайте още една вкусна доза екшън и превъзходно насилие, точно както сте свикнали от Far Cry.

Image
Image

1. Halo Infinite

Разбира се, може да има само един човек на първо място в този списък и това е фигурата на самия Xbox. Последното приключение на Master Chief трябваше да излезе миналата година, но сега е едно от най-големите Xbox заглавия, които да очакваме през 2021 г. За щастие на всички, които чакат, 101 Industries не седяха неподвижни междувременно. Облеченият в зелено герой също може да разчита на голяма съпротива в тази нова игра.

Всъщност Microsoft описва кампанията като най-голямото приключение на Master Chief досега. Това определено звучи обещаващо! Но в допълнение към кампанията можете също да се подготвите за добра доза мултиплейър насилие и да започнете да строите в режим Forge. Всичко звучи като цялостно приключение на Halo и след преиграването на всички предишни части от колекцията Master Chief, Halo Infinite няма да дойде достатъчно скоро.

Image
Image

Топ 5 Xbox игри през 2021 г. – Изборът е огромен

Трябва да е ясно, потребителите на Xbox One също могат да се подготвят за година, пълна с чисто нови красиви игри през 2021 г. С жанрове от хорър до екшън има по нещо за всеки. Но и извън Xbox има повече от достатъчно красиви неща, които излизат тази година. Събрахме 10-те най-добри игри, които да очакваме с нетърпение през 2021 г. Или може би искате да вземете игра от миналата година. Вижте най-добрите игри за 2020 г. тук!

Популярна тема