Издаването на Gotham Knights е отменено за PS4 и Xbox One

Съдържание:

Издаването на Gotham Knights е отменено за PS4 и Xbox One
Издаването на Gotham Knights е отменено за PS4 и Xbox One
Anonim

Въпреки че PS5 и Xbox Series X са на пазара от около година и половина, все още има много малко игри, които се появяват само на тези платформи. Повечето от основните заглавия от миналия период бяха пуснати изцяло между поколение. Gotham Knights също първоначално обещаха това, но тук идва Warner Bros. сега отзад.

Показан е нов геймплей от Nightwing и Red Hood, два от героите, които могат да се играят в играта. В края на видеото и в придружаващия текст се споменава, че играта ще идва само за PS5, Xbox Series X и PC. С това играта се присъединява към много подбран брой заглавия, които пропускат PS4 и Xbox One.

Защо Gotham Knights идва само за PS5 и Series X?

Warner Bros. все още не е предоставил изчерпателно обяснение защо изданията за PS4 и Xbox One отпадат. Би било „да даде на играчите възможно най-доброто игрово изживяване“. Дали играта наистина дава усещането за необходимост от следващо поколение, ще разберем на 25 октомври, когато играта излезе.

Списъкът с игри, които пропускат предишното поколение, вероятно ще нарасне доста през следващия период. По-старите конзоли само остаряват и броят на новите конзоли в ръцете на потребителите може да започне да нараства отново. Говори се също, че Star Wars Jedi 2 напуска PS4 и Xbox One такива, каквито са.

Популярна тема