10 Xbox Series X игри през 2022 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

10 Xbox Series X игри през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
10 Xbox Series X игри през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

С падането на здрача

Дата на пускане: 19 юли

Много игри се въртят около действието, но понякога виждате да се появяват заглавия, които избират да разкажат завладяваща история. Вземете например, когато пада здрач, който проследява две семейства, след като животът им се заплете в резултат на неуспешен обир през 1998 г. Тяхната история е разказана в продължение на тридесет години, която може да завърши по много различни начини в зависимост от изборите, които правите.

Вече ни беше позволено да играем играта и разговаряхме с създателите. Изводът: As Dusk Falls може да бъде една от най-големите изненади на годината. Също така интересно е, че можете да играете тази игра с до осем души, така че ако често се изкушавате да правите едни и същи избори в този вид игри, може да е забавно да я играете с различна група.

Image
Image

Digimon Survive

Дата на издаване: 29 юли

Xbox не е точно известен с успеха си в Япония и често можете да видите това в игрите, които излизат за конзолата. JRPG и игри, повлияни от аниме, често излизат за PlayStation и Switch, като пропускат Xbox. Но винаги има изключения, защото Digimon, разбира се, е добре известно на запад, че идва в Xbox.

Ако се интересувате от Digimon, Digimon Survive ви предлага приятно изживяване. Играта е отчасти визуален роман, отчасти стратегическа RPG и отчасти игра за оцеляване. Кой ще оцелее зависи от вашия избор, така че има доста различни истории, които да изживеят феновете на Digimon.

Image
Image

Властелинът на пръстените: Голъм

Дата на пускане: 1 септември

Много игри на Властелинът на пръстените са излизали в миналото. В много от тях вие поемате ролята на герои от познатото Задруга или друг воин, който се бие с орките и Урук-хай. Но Daedalic Entertainment приема различен подход и ви позволява да пропълзите в не толкова добре поддържаната кожа на Gollum.

Между „Хобитът“и „Властелинът на пръстените“, Голъм преживява много, но голяма част от това е разказано само в общи линии във „Властелинът на пръстените“. В The Lord of the Rings: Gollum можете да го изпитате сами. Не само като Gollum, но и като Sméagol, така че бъдете готови за някои трудни избори.

Image
Image

No More Heroes III

Дата на издаване: 4 октомври

No More Heroes III вече е на една година, но досега е останал на Switch. Играта беше добре приета там, така че можем да си представим, че собствениците на други конзоли биха искали играта да се появи на предпочитаната от тях платформа. За щастие на феновете на hack and slash, това ще се случи.

Точно както в предишните заглавия на No More Heroes, трябва да си пробиете път до класация, като убивате други бойци. Но вместо да е класация на убийци, това е класация на супергерои. Тези супергерои всъщност са извънземни, които искат да завладеят света. Не може да стане достатъчно луд в No More Heroes III.

Image
Image

Среднощни слънца на Marvel

Дата на пускане: 7 октомври

Marvel's Midnight Suns беше представена преди около година като един вид XCOM с герои на Marvel. Това просто не проработи съвсем, така че беше създадена нова система. В допълнение към вашите собствени суперсили, вие получавате някои произволни умения на карти, които можете да играете. Резултатът не изглежда лош.

Друг хубав аспект на тази игра е, че можете да играете като персонализиран герой. Можете не само да коригирате външния вид на това, но също така можете сами да решите какъв вид суперсили притежава той или тя. Разбира се, има и добре познати герои, с които можете да общувате между битките. Това ще бъде сбъдната мечта за много фенове на Marvel.

Image
Image

A Plague Tale: Requiem

Дата на издаване: 18 октомври

A Plague Tale: Innocence далеч не беше първата игра от Asobo Studio, но беше игра, която постави студиото на картата по-видно от преди. Три години по-късно екипът измисля продължение. Да се надяваме, че A Plague Tale: Requiem е също толкова добър.

Както изглежда сега, за щастие е мустак. Ядрото на Requiem е много подобно на първата игра, но почти всичко е разширено. Има повече възможности за битка и един от главните герои има сила. Всичко показва, че това пътуване през Франция също ще доведе до силна игра.

Image
Image

Persona 5 Royal

Дата на пускане: 21 октомври

Въпреки факта, че Xbox обикновено не е първият избор за феновете на японски игри, можем да очакваме някои от конзолата тази есен. Видяхме Digimon Survive, но най-накрая можем да приветстваме Persona 5 на нещо различно от PlayStation пет години след пускането му на запад.

Прочетете също: 10 игри за превключване през 2022 г., които да очаквате с нетърпение

За да бъдем точни, това е Persona 5 Royal, разширена версия на играта. Като член на Phantom Thieves, вашата работа е да променяте сърцата на престъпници и други зли хора. Можете бързо да отделите час или сто за това, така че ако купите само една игра тази есен, Persona 5 Royal може да донесе най-доброто съотношение цена/качество.

Image
Image

Gotham Knights

Дата на пускане: 25 октомври

Батман е един от най-популярните супергерои от години, така че той също получава игри редовно. Актьорският състав около Caped Crusader е само много по-обширен и виждаме малко игри за това. Но WB Games Montreal идва тази есен с Gotham Knights.

В тази игра играете като Nightwing, Batgirl, Robin и Red Hood. Батман вероятно би се радвал да се присъедини, но той е мъртъв в тази игра, така че част от отговорността лежи върху годната за игра четворка. След смъртта на Батман Готъм ще бъде още по-пълен с престъпници, отколкото преди, така че атмосферата ще бъде добра.

Image
Image

Call of Duty: Modern Warfare II

Дата на пускане: 28 октомври

Миналата година имахме не по-малко от три големи шутъра в менюто през есента: Call of Duty, Battlefield и Halo. Въпросът беше кой от тримата ще бъде по-добър. Въпреки че първоначално Halo беше добре приет, в крайна сметка нямаше победители в насилието в шутъра, защото сега никой от тримата не може да разчита на голям ентусиазъм.

Но тъй като Call of Duty е годишен франчайз, той получава реванш с Modern Warfare II през октомври. Infinity Ward, обикновено най-уважаваното студио Call of Duty, е начело, което дава надежда на много ентусиасти. Ако здравите основи на рестартирането на Modern Warfare от 2019 г. бъдат запазени, вероятно имаме поне хубав шутър, на който да се насладим.

Image
Image

Пентимент

Дата на издаване: ноември 2022 г.

Вече го казахме: забавянето на Starfield и Redfall изтощава малко падането на Xbox. Не остана много за този списък, публикуван от Xbox Game Studios. Останаха само As Dusk Falls и Pentiment. За щастие, подобно на As Dusk Falls, Pentiment изглежда ще бъде интересно заглавие.

В Pentiment вие играете като Андреас Малер от 16-ти век, който разследва убийство, след като негов приятел е обвинен. Играта идва от ума на Джош Сойер, известен като режисьор на Fallout: New Vegas. Затова очакваме, че историята на тази игра е добре съставена, въпреки че има един важен елемент, който никога няма да бъде разкрит. В крайна сметка ще трябва да идентифицирате вашия заподозрян в убийството, но никога няма да разберете дали сте попаднали на правилния човек.

Популярна тема