Gotham Knights показва експлозивен екшън на Summer Game Fest

Съдържание:

Gotham Knights показва експлозивен екшън на Summer Game Fest
Gotham Knights показва експлозивен екшън на Summer Game Fest
Anonim

Още изображения на Gotham Knights, разкрити по време на Summer Game Fest, които се въртят около Nightwing. Протежето на Батман е един от героите за игра в предстоящата игра. Новият трейлър показва повече геймплей на силите на супергероя в играта.

Това включва неговия планер, разнообразие от облекла и разбира се палките, които супергероят използва, за да поваля врагове. Виждаме също Nightwing да стои на гроба на бившия си учител, където дава обещание. Найтуинг поема управлението от Батман и обещава да направи Готъм безопасен.

Image
Image

Не е изненада, че Gotham Knights беше показан на Summer Game Fest 2022. Играта беше разкрита преди това за шоуто. Водещият Geoff Keighley обяви няколко игри, които ще бъдат показани по време на шоуто преди Summer Game Fest. Едно от тези заглавия беше Gotham Knights, но какво точно ще бъде показано, все още не беше ясно.

Summer Game Fest 2022, пълен с съобщения

Редица други игри също бяха показани по време на шоуто. Например, беше разкрита чисто нова игра Aliens, която трябва да бъде пусната през 2023 г. Играта се казва Aliens Dark Descent. Беше показан и обширен геймплей на The Callisto Protocol и видяхме ниво от Call of Duty Modern Warfare 2.

Summer Game Fest също даде поглед върху заглавие, което се разработва повече от десетилетие, наречено Routine. Също така беше показана чисто нова игра, наречена Fort Solis. Тази игра включва Трой Бейкър (The Last of Us) и Роджър Кларк (Red Dead Redemption 2).

Препоръчано: