Това са нашите очаквания от Gotham Knights

Съдържание:

Това са нашите очаквания от Gotham Knights
Това са нашите очаквания от Gotham Knights
Anonim

Дворът на совите като голям фокус

Batgirl, Nightwing, Robin и Red Hood поне не скучаят, въпреки че Батман го няма. В малкото информация, която успяхме да получим за играта досега, се появиха поне две големи опасности за Gotham. Например г-н Фрийз беше централен в трейлъра на играта, който се появи миналата година. Подобно на г-н Фрийз, няколко добре известни злодеи на Батман от Gotham Knights вероятно ще заразят града в собствените си кампании.

Нашето очакване е, че мистериозният Двор на совите ще представлява най-голямата опасност. The Court of Owl е най-известен със своите комикси, но в поредицата Gotham успяхме да надникнем на какво са способни. Тази тайна организация има голямо влияние върху Gotham и в Gotham Knights те несъмнено ще използват нейната сила от сенките, за да затруднят героите.

RPG елементи

Голяма разлика в сравнение с игрите Batman Arkham е, че Gotham Knights получава по-голям фокус върху RPG елементите. Враговете също ще станат по-силни в историята. В резултат на това ще трябва да продължите да надграждате героите, за да сте в крак с нарастващите врагове. Следователно също така е едно от най-логичните очаквания на Gotham Knights самите играчи да имат голяма роля в начина, по който искат да надградят своите герои.

Всеки от четирите герои, които могат да се играят, ще има свои силни страни и уникални умения, които можете да използвате. Например, не бихме се изненадали, ако пистолетите на Red Hood превъзхождат в битка от разстояние, докато телепортацията на Robin би била идеална за стелт. Така че изборът на вашия герой за конкретните мисии може да има голямо значение. Предполагаме също, че надграждането и разработването на нови технологии ще стане важно, за да можем да се противопоставим на различните врагове в Gotham Knights.

Warner Bros вече потвърдиха, че можете свободно да превключвате между героите, които можете да играете. Така че ще можете да играете (почти) цялата кампания с един герой. Докато сте на път с този един герой, другите герои също се изравняват едновременно. Надяваме се, че това ще ограничи смилането на героите.

Пътувания извън Готъм

Играта не се нарича Gotham Knights за нищо. Играта има поне пет различни района на Готъм за откриване, беше обявено по-рано. В Batman Arkham Knight бихме могли да пътуваме и през Gotham. Следователно въпросът е колко различен ще се почувства градът в Gotham Knights.

Няма да се изненадаме, ако играта включва и кратки пътувания до места извън Gotham. Пример за това е Nightwing, който е неразривно свързан с град Blüdhaven. Тъй като Nightwing е един от централните герои в играта, почти неизбежно е в играта да присъстват места като тези.

Батман

Историята на Gotham Knights се върти около изчезването на самия Батман. Изчезването му е и причината помощниците в Gotham Knights да бъдат назначени да защитават града. Едно от очакванията ни за Gotham Knights е, че все пак ще срещнем Батман в играта. Той просто е твърде важен персонаж за това.

Единственият въпрос е в каква форма ще го видим отново. Нашето предположение е поне в ретроспекции в началото на играта. Кой е по-добър наставник за подготовка на играчите за различните бойни ситуации в играта? Освен това не бихме се изненадали, ако имаме злодей, който се представя за Батман, но не спазва напълно правилата на носещия пелерина кръстоносец. Би било интересна и противопоставяща се история за четиримата герои в тази игра.

DLC знаци

Робин, Червената качулка, Batgirl и Nightwing разбира се не са единствените герои, свързани с Батман. През годините Батман си сътрудничи с голям брой герои и една от нашите надежди на Gotham Knights е, че може да видим някои от тези герои да се завърнат в DLC. Всеки от тези допълнителни герои може да донесе свои собствени уникални способности, които могат да бъдат полезни по време на мисиите.

С възможни DLC герои, например, помислете за Деймиън Уейн, който има много различен стил на битка с меча си от другите. Или може би Batwoman, която спечели повече слава сред публиката със собствения си сериал миналата година. Изборът е огромен в това отношение.

Популярна тема