Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 44)

Съдържание:

Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 44)
Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 44)
Anonim

Ралф

Завършен: -

Купено: Marvel's Guardians of the GalaxyГледано: -

Трябва да призная, че очакванията ми за Guardians of the Galaxy на Marvel бяха много ниски. Предишната голяма игра на Marvel не беше точно страхотна. Но колегата Луук беше толкова ентусиазиран от играта, че трябваше да я пробвам. За щастие го направих, защото досега се наслаждавам на Guardians of the Galaxy максимално. Хуморът е - точно като във филмите - страхотен, играта е проста и дълбока в същото време и нивата изглеждат красиви. Нямам търпение да започна отново!

Image
Image

Luuc

Завършен: Pokémon Shield: The Crown Tundra

Купено: -Гледано: Venom: Let There Be Carnage

Тази седмица не купих нищо за промяна, но играх и гледах малко. Завърших второто разширение на Pokémon Shield, озаглавено The Crown Tundra, тази седмица. Трябваше да хвана още няколко легенди. Това вече проработи и най-накрая мога да продължа живота си. И все пак тайно забелязвам, че ми харесва да продължа да играя в играта, просто изравнявайки отбора си, защото е възможно.

Освен това гледах нов филм тази седмица: Venom: Let There Be Carnage. Филмът беше точно това, което очаквах: странно лош филм, на който наистина можете само да се смеете. Как Sony все още може да прави толкова лоши филми около героите на Спайдърмен е твърде странно за думи. За щастие филмът беше само час и половина. Това малко облекчи болката.

Image
Image

Маркъс

Завършен: -

Купено: Voice of Cards: The Isle Dragon RoarsГледано: -

Тази седмица започнах с Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, ролева игра от създателите на NieR. Играта вече привлече вниманието ми в септемврийското Nintendo Direct, главно поради външния вид на масата, който беше приложен навсякъде. Трябва да прегледам играта, така че вероятно ще можете да прочетете пълното ревю някъде през следващата седмица.

Популярна тема