Nacon Bigben Week носи Greedfall 2 и много повече

Съдържание:

Nacon Bigben Week носи Greedfall 2 и много повече
Nacon Bigben Week носи Greedfall 2 и много повече
Anonim

Greedfall 2

За да преминем направо към въпроса, една от най-големите изненади на Bigben Week беше обявяването на Greedfall 2. Първият Greedfall е продаден не по-малко от два милиона пъти и е огромен успех за студиото зад играта, Паяци. В допълнение към съобщението, Spiders също така веднага дадоха индикация кога Greedfall 2 ще бъде пуснат. Очаква се играта да излезе през 2024 г.

Все още не се знае много за Greedfall 2. Това, което знаем е, че студиото е изслушало общността и е включило техните отзиви в това продължение. Например, играчите съжаляват, че в първия Greedfall не е било възможно да се играе като спътници и това ще бъде възможно в Greedfall 2.

Image
Image

Steel Rising

В допълнение към Greedfall 2, Spiders все още работи върху играта Steelrising. Този Soulslike беше обявен през 2020 г. и сега също има дата на пускане по време на седмицата на Бигбен. Steelrising ще излезе на 8 септември 2022 г.

Steelrising се развива в друг Париж през 1789 г. Крал Луи XVI успява да спре Френската революция с помощта на армия от роботи. Като играч вие поемате контрола над хуманоидния робот Aegis, създаден от същия изобретател като армията на крал Луи. Използвайки бързи движения и различни способности, Aegis трябва да победи армията на краля и да доведе Френската революция до успешен край.

Адът сме ние

В допълнение към Spiders, студиото Nacon, Rogue Factor, също дойде на Bigben Week с новини. Rogue Factor пусна повече информация за тяхната наскоро обявена игра, Hell is Us. Играта е пионер в нов жанр, който съчетава екшън и изследване.

Студиото иска да върне изследването в игрите с Hell is Us. Те искат да се отклонят от стандарта, че игрите постоянно задават точки и играчите просто трябва да ги следват. В Hell is Us ръката ви не се държи и от играча зависи да си проправи път през играта.

Историята на Hell is Us се развива в тоталитарна страна. Героят е бил изведен от страната от родителите си, когато е бил малък, което го е карало винаги да се интересува от страната си на произход и родителите си. Няколко пъти се е опитвал да се върне, но безуспешно. Докато изведнъж в страната избухва гражданска война и той успява да се промъкне в страната. Тук той открива, че има враждебни свръхестествени същества и че те могат да бъдат елиминирани само със средновековни оръжия.

Image
Image

WRC поколения

Nacon също направи съобщение за състезателните фенове сред нас по време на Седмицата на Бигбен. Дългогодишната серия от рали състезания, WRC, получава единадесета част. За разлика от предишните игри, WRC премахна номера след играта в тази част и й даде заглавието „Поколения“. Между другото, WRC игрите за студио Nacon, KT Racing, са към своя край. Лицензът за WRC отива на Codemaster след WRC Generations.

Голяма част от WRC поколенията все още не е известна. Обявена е дата на пускане, а именно 13 октомври 2022 г. WRC Generations също ще получат няколко надстройки в сравнение с предишните игри. За първи път вече има хибридни автомобили, нова система на лигата и различни конфигурации за картографиране на двигателя. В допълнение към рали състезанията, WRC Generations се фокусира и върху богатия живот на водача. Следователно феновете на рали състезанията могат да се отдадат на WRC Generations.

Популярна тема