5 неща, които бихме искали да знаем за Nintendo 2020

Съдържание:

5 неща, които бихме искали да знаем за Nintendo 2020
5 неща, които бихме искали да знаем за Nintendo 2020
Anonim

Как се запълват месеците?

Може би сте забелязали, че в момента има много малко основни игри за Switch с конкретна дата на пускане. Paper Mario: The Origami King идва през юли и има още няколко игри като No More Heroes 3 и Bravely Default II, които са предвидени за 2020 г., но нямат дата. Следователно изглежда, че тази година ще бъдат пуснати по-малко игри, отколкото е било предвидено.

Въпросът, който имаме, е колко игри можем да очакваме. Ще приемем, че има пропуски в първоначалния план, но покрити ли са тези пропуски и ако да, защо? Трябва ли да очакваме повече игри с кратко време за разработка, като Wii U портове? Ще има ли по-голям натиск за игри на трети страни или дори инди? Или просто календарът остава малко по-празен от обикновено? Последното също е напълно приемливо и разбираемо, предвид обстоятелствата, но би било хубаво да знаем какво да очакваме.

Image
Image

Разширява ли се Nintendo Switch Online?

Nintendo има огромна колекция от класически игри, които продължават да бъдат обичани и днес. Въпреки това тези игри на Switch се предлагат оскъдно. Всъщност се случва само чрез Nintendo Switch Online и изборът не е особено голям. Очевидно беше, че тази година, както и миналата, предлагането ще се обогати около септември. Но може ли това да продължи?

Надяваме се, защото класическите игри никога не изчезват, когато новите се забавят. Това не е заместител, разбира се, но ви дава какво да правите. Логично, Gameboy или Nintendo 64 трябва да бъде следващата Nintendo Switch Online система. И двете имат много страхотни игри, които много собственици на Switch нямат, никога не са имали или не са пипали от векове. Във всеки случай се надяваме, че разработването на емулация за нова система не е забавено (ако вече е било планирано, разбира се).

Image
Image

Ами тези дългоочаквани игри?

В миналото Nintendo обяви някои игри твърде рано, само за да накара феновете да чакат години за действителното пускане. С Switch изглежда, че върви малко по-добре в това отношение, но все още има няколко игри, които сега отнемат много време. Съществуват ли изобщо Shin Megami Tensei V и Bayonetta 3?

Отговорът разбира се е „да“. Тези игри не са отменени, както и други игри, за които не сте чували от известно време. Все пак е леко разочароващо, че горните игри бяха обявени през 2017 г. и след това изчезнаха. Хидеки Камия многократно е твърдял, че развитието на Bayonetta 3 върви добре. Така че може би тази игра все още може да бъде пусната през 2020 г., но е крайно време за трейлър.

Image
Image

Наистина ли идват ремастерите на Марио?

Един от най-забележителните слухове за Nintendo тази година беше, че Nintendo планира да пусне почти всички 3D Mario игри на Switch. 2020 г. е тридесет и петата годишнина на Super Mario Bros. и това ще бъде отпразнувано. Изглеждаше твърде хубаво, за да е истина, но новият Paper Mario, който също се появи в слуховете, се оказва, че съществува.

Това означава ли, че и тези ремастери на 3D Mario идват? Те биха осигурили доста часове забавление, ако наистина идваха. Това, разбира се, никога не изчезва, ако пускането на други игри е несигурно. От друга страна, ремастерът също може да бъде отложен. Има ли шанс ремастерите да дойдат, но да не стигнат до 2020 г.?

Image
Image

Каква ще е играта за празниците?

Всяка година има кратък период от месец или два, когато новите версии изискват (и получават) малко повече внимание. Така нареченото празнично заглавие е нещо, което повечето конзоли предпочитат да имат, отколкото да нямат. За Sony и Microsoft тази година стана ясно, че тази роля трябва да бъде изпълнена от техните нови конзоли и стартовата гама. Но какво прави Nintendo?

Ако приемем, че Nintendo иска да се опита да се конкурира директно със Sony и Microsoft по време на периода на стартиране на PS5 и Series X, те трябва да имат поне една игра за това. Ще бъде ли Breath of the Wild 2, въпреки че все още нямаме официално заглавие за него? Ще бъдат ли ремастерите на Марио? Ще бъде ли нещо, за което все още не знаем? Има много въпроси относно Nintendo 2020, но това, което трябва да бъде големият есенен хит, е може би най-големият.

Популярна тема