Игрите за Nintendo Switch ще бъдат пуснати през 2022 г

Съдържание:

Игрите за Nintendo Switch ще бъдат пуснати през 2022 г
Игрите за Nintendo Switch ще бъдат пуснати през 2022 г
Anonim

Xenoblade Chronicles 3

Следващата игра, която идва ексклузивно за Nintendo Switch, е Xenoblade Chronicles 3. Третата част от популярните RPG игри на Nintendo ще бъде пусната на 29 юли. Xenoblade Chronicles 3 е директно продължение на първата и втората Xenoblade игри. Играта ще бъде пусната следващия месец и следователно, както при Xenoblade Chronicles 2, Nintendo също проведе Nintendo Direct, който беше изцяло посветен на Xenoblade Chronicles 3.

В Nintendo Direct получихме повече информация за главните герои, света, в който се развива играта и разбира се няколко подобрения, които играта е получила в сравнение с предишната игра. Следователно феновете на поредицата Xenoblade Chronicles могат да се поглезят следващия месец.

Image
Image

Splatoon 3

Splatoon 2 излезе преди пет години в първата година на Nintendo Switch. Сега играта най-накрая ще получи продължение на 9 септември. Тази игра за стрелба с боя ще получи редица подобрения спрямо предишната версия. Например, добавени са редица нови оръжия и има нови начини за персонализиране на вашия герой.

В допълнение към възможността да се състезавате срещу други онлайн, има и история, през която можете да играете. Бяха оповестени малко подробности за историята. В трейлъра на „Завръщането на бозайниците“вече имаше няколко намека за историята. Така че трябва да изчакаме до септември, докато най-накрая можем да започнем със Splatoon 3.

Image
Image

Марио + Rabbids Sparks of Hope

Когато Nintendo обяви Mario + Rabbids Kingdom Battle през 2017 г., това беше шок за мнозина. Играта съдържа няколко героя на Марио и героите на Rabbids от Ubisoft. Все пак походовата стратегическа игра беше доста успешна и затова тази година идва продължение за Nintendo Switch.

Втората част, Mario + Rabbids Sparks of Hope, беше обявена на E3 миналата година. Сега, година по-късно, след известно изтичане на информация, играта получи дата на пускане по време на Nintendo Direct Mini тази седмица. Играта ще бъде достъпна за игра на Nintendo Switch на 20 октомври. Mario + Rabbids Sparks of Hope ще включва много завръщащи се и нови герои. Дори Боузър се присъединява към Марио в борбата срещу лошия злодей от Mario + Rabbids Sparks of Hope: Cursa.

Image
Image

Pokemon Scarlet and Violet

В допълнение към Pokemon Legends Arceus, получаваме още една игра Pokemon от Nintendo на 18 ноември тази година. Pokemon Scarlet and Violet е деветото и най-ново поколение Pokemon. За разлика от Legends Arceus, Scarlet and Violet отново ще бъде по-традиционна игра на Pokemon. Избирате отново един от трите стартови покемона, с които ще изследвате регион. Предизвикателствата ще се сблъскат отново и в крайна сметка целта е да станете най-добрият треньор в региона.

Pokemon Scarlet and Violet прилича малко на играта Legends Arceus. Това беше много революционно за игрите на Pokemon. Например, вече видяхме в трейлъра, че покемоните вече наистина живеят в света и можете да се промъкнете и да ги хванете по начини, подобни на тези в Legends Arceus. Трите начални покемони също са известни: Sprigatito (трева), Fuecoco (огън) и Quaxly (вода). В трейлърите можем да видим, че стилът на героите също е различен от предишните 3D Pokemon игри. Така Scarlet and Violet изглеждат много революционни за франчайза на Pokemon.

Image
Image

Bayonetta 3

В допълнение към Xenoblade и Splatoon, още една любима поредица от игри се завръща тази година. Bayonetta 3 ще излезе през 2022 г., ако всичко върви добре. Последният път, когато видяхме игра на Bayonetta, беше през 2014 г., когато излезе Bayonetta 2. Първите две игри на Bayonetta вече намериха своя път към Switch и са налични в електронния магазин на Nintendo, за да подготвят феновете за третата част.

Беше много тихо около Bayonetta 3 от обявяването му през 2017 г. до миналия септември. След това Nintendo показа първи трейлър за игра по време на Nintendo Direct. В първия трейлър трябва да видим различни битки с врагове и следователно също и новината, че играта все още идва за Switch през 2022 г. Остава да видим кога точно ще излезе играта.

Популярна тема