Десет пропуснати възможности на E3 2021 – Къде бяха тези топери?

Съдържание:

Десет пропуснати възможности на E3 2021 – Къде бяха тези топери?
Десет пропуснати възможности на E3 2021 – Къде бяха тези топери?
Anonim

1. Bayonetta 3

На 2017 The Game Awards беше обявена третата част от Bayonetta, като се посочва, че Bayonetta 3 е в процес на разработка. От тази година не сме чували нищо от третата част. Дори и по време на E3 2021, което беше високо в списъка на много фенове на Bayonetta, които смятаха, че е обявено по време на Nintendo Direct.

Игрите Bayonetta са разработени от Platinum Games и са изцяло за вещицата със същото име, която трябва да победи своите ангелски врагове с огнестрелни оръжия и магически атаки. Първите две игри са изключително популярни, така че трета част не може да бъде изоставена. Но след повече от три години все още трябва да се задоволяваме само с разкриване.

2. Игра с отворен свят Star Wars

В началото на 2021 г. Lucasfilm Games беше обявено, че ще си партнира с Ubisoft по чисто нова игра с отворен свят Star Wars. Това предизвика много ентусиазъм сред феновете, което щеше да е много хубаво, ако първите изображения се появиха по време на E3 2021. За съжаление, това не се случи.

И все пак има добра причина за това. Например, съобщението беше направено едва в началото на 2021 г. Освен това разработването на огромна игра с отворен свят Star Wars е много работа, тъй като вселената на Star Wars е почти безкрайна. В резултат на това разработчиците се нуждаят от време, за да го разработят до последния детайл. Въпреки това шумът около тази игра расте.

3. Няма геймплей от Splatoon 3

През февруари тази година Splatoon 3 беше обявен за Nintendo Switch. Това беше страхотна новина за много фенове на Splatoon, които се надяваха нов трейлър, геймплей или дата на пускане да излязат по време на E3 2021 за третата част. Това обаче не беше показано по време на Nintendo Direct. Засега изданието все още е някъде през 2022 г.

В Splatoon трябва да завоювате земя в бъркотия битки, където се състезавате срещу други играчи по целия свят в битки 4 срещу 4. Трябва да използвате екипна работа и тактика, за да спечелите.

4. Suicide Squad: Kill the Justice League

Преди по-малко от година, Suicide Squad: Kill the Justice League беше обявена от DC, която е направена от създателите на Batman: Arkham игри. В първия трейлър можехме да видим, че най-големите злодеи на DC се завръщат, за да се обединят в тази чисто нова игра, където трябва да се опитат да убият Лигата на справедливостта.

Първият трейлър се гледа много добре, което прави шума около тази игра висок. Следователно имаше шанс това да бъде показано по време на E3 2021 с нов геймплей или дори дата на пускане. Нито едното, нито другото не беше така. Засега изданието е насрочено за някъде през 2022 г.

5. Metroid Prime 4

По време на Nintendo Direct миналата сряда, много фенове на Metroid Prime се надяваха да се разкрие повече за четвъртата част, която отново беше невиждана. Единственият кадър, който видяхме от Metroid Prime 4, беше по време на обявяването на E3 2017.

Въпреки това беше обявена съвсем новата 2D игра Metroid Prime, наречена Metroid Dread. В тази игра вие играете като Samus Aran в битката за победа над всичките ви врагове, която се провежда след събитията във Fusion. Това също се нарича най-новата 2D игра Metroid, която излиза от 19 години, излиза на 8 октомври тази година.

6. Басня

През лятото на 2020 г. играта Fable беше представена от Xbox, което също е ново начало на легендарния франчайз, който играехме. В тази нова RPG игра с отворен свят можете да изучавате чудни зверове и да откриете голям отворен свят, който ще бъде достъпен за Xbox Series X и Windows 10. Имаше шанс да получим повече информация за Fable по време на E3 2021, но това беше така че не така. По-старите игри на Fable работеха по същия начин като новите, където получавате цялата свобода на избор, можете да говорите, убивате или дори да се ожените за всеки NPC и където можете да изследвате голямо отворено свят. Ето защо много хора са развълнувани от новата версия на Fable, където можете да преживеете тези видове действия. Все още не се знае нищо за дата на пускане, която също не беше дадена на тазгодишното E3.

7. Череп и кости

Skull & Bones беше обявено от Ubisoft на E3 2017, където геймплеят на играта беше показан на E3 2018 година по-късно. Все пак разработчиците решиха да доразвият играта още повече, което означава, че са минали години преди Skull & Bones да излезе. Много хора очакваха повече от тази игра да бъде показана по време на E3 2021, но това не се случи и този път.

Skull & Bones е голяма онлайн игра с отворен свят, чието действие се развива в Златния век на пиратството в екзотичния Индийски океан. Тук излизате в морето като истински пират, за да откриете нови места и да намерите съкровища с вашия екипаж. Засега все още не е определена дата на излизане, което също не беше показано на тазгодишното E3. Надяваме се, че Ubisoft скоро ще излезе с повече новини за страхотната пиратска игра.

8. Отвъд доброто и злото 2

Beyond Good and Evil 2 също не успя да се появи на E3 2021. Първият трейлър беше обявен от Ubisoft на E3 2017, с нов трейлър, пуснат през 2018 г. и случайни актуализации от разработчиците, за да излязат. Освен това не сме чули нищо от играта. Мнозина се надяваха, че ще излезе на E3 тази година, но и това не се случи.

Beyond Good and Evil 2 е предистория на една от най-обичаните игри на Ubisoft, където вие като космически пират заедно с други герои откривате нова слънчева система, докато се борите за свобода.

9. Индиана Джоунс игра

В началото на 2021 г. беше пуснат първи тийзър на чисто нова игра на Индиана Джоунс, направена от Bethesda и Machine Games. Това беше много добре гледано и хората бързо станаха много ентусиазирани от него. Би било фантастично, ако играта на Индиана Джоунс беше показана по време на E3 2021. За съжаление, този също не беше част от партито.

Чисто новата игра на Bethesda, разбира се, е базирана на многото филми на Индиана-Джоунс, като скоро ще има пета част. Освен това, все още не е обявено много за тази игра.

10. Съобщение за Nintendo Switch Pro

От дълго време се носят слухове за нов превключвател, наречен Nintendo Switch Pro, който може да се използва като ръчно устройство точно като нормалното, но също така ще донесе нови подобрения като поддръжка за 4K и може би дори OLED екран.

Миналата седмица изглеждаше, че новият Switch Pro може да бъде обявен всеки ден според последните слухове или може би дори на E3 2021. Но ако сте следили Nintendo Direct, всичко освен това е обявено. Така че остава да видим кога ще бъде представен Switch Pro.

Други пропуснати възможности на E3 2021

В допълнение към топ 10 по-горе, има разбира се безброй други игри, които биха могли да бъдат обявени по време на E3 2021, но в крайна сметка не се появиха като възможна игра Mario Kart 9, нова игра на Splinter Cell или още повече изображения от Final Fantasy XVI.

Коя игра очаквахте по време на E3 2021, която не се появи? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема