Шефът на Xbox Фил Спенсър иска най-много да играе God of War Ragnarok

Съдържание:

Шефът на Xbox Фил Спенсър иска най-много да играе God of War Ragnarok
Шефът на Xbox Фил Спенсър иска най-много да играе God of War Ragnarok
Anonim

В Xbox "мъжете в костюми" отдавна са начело, но много хора от индустрията на игрите смятат Фил Спенсър за истински геймър. Това вече е очевидно и от отговора, който той даде на въпросник от акаунта на Xbox в Twitter.

Например, ще бъдете попитани коя е следващата игра, която най-много искате да играете. Фил Спенсър не крие факта, че това е God of War Ragnarok, предстоящата игра от големия конкурент Sony.

Тази философия за удоволствие от игрите е отразена и в начина, по който шефът на Xbox управлява студиата под негово ръководство. Например, един от ръководителите на Obsidian Entertainment наскоро каза, че разработчикът е избрал да стане част от Xbox Studios, защото Спенсър ги оставя свободни да разработят възможно най-добрата игра. Главният изпълнителен директор на Xbox няма да принуждава никакви механики или микротранзакции в игрите.

Моля, изчакайте God of War Ragnarok

Phil Spencer трябва да изчака още малко, преди да може да започне с God of War Ragnarok. Разработчикът Santa Monica Studios наскоро най-накрая разкри датата на пускане и играта е насрочена за 9 ноември 2022 г.

Съобщава се, че датата на пускане първоначално е била определена за 11 ноември, но това е променено в последния момент от Sony. По-ранната дата е поразителна, защото това би бил денят, в който ексклузивното за Xbox Starfield действително ще бъде пуснато.

Популярна тема