Можете да очаквате това от витрината на PS5 през септември

Съдържание:

Можете да очаквате това от витрината на PS5 през септември
Можете да очаквате това от витрината на PS5 през септември
Anonim

God of War Ragnarok

Започваме с God of War. Ragnarok е на път, но за съжаление беше отложен за 2022 г. по-рано тази година. Вече планирано за 2022 г., представянето на PS5 изглежда ще бъде мястото, където ще видим играта в действие за първи път.

Следователно изглежда сигурно, че продължението на God of War ще има. Това вече стана ясно благодарение на изтичане на информация чрез Shpeshal_Nick в Twitter. Делишъсът, който също предсказа събитието през септември, провери със свои източници дали God of War ще присъства и отговори на въпроса с категорично „да“.

Дали наистина сме видели повече от трейлър с първите кадри от играта, предстои да видим. През последните години Sony все повече се фокусира върху показването на изображения по време на собствените си презентации, последвани от датата на пускане на по-късна дата. Това може да бъде добре запазено за The Game Awards или за собствено събитие по-късно тази година (или дори през 2022 г.).

Image
Image

Gran Turismo 7

Не само God of War Ragnarok отиде през 2022 г., защото по-рано през годината Gran Turismo 7 също беше отложен за 2022 г. В резултат на това сега очакваме да видим играта по време на представянето на PS5. В края на краищата, това трябва да покаже какво има Sony в магазина от 2022 г.

Като се има предвид, че състезателната игра вече е планирана за 2022 г., нов трейлър изглежда логична прогноза. Да се надяваме, че за разлика от God of War, ще бъде дадена дата на излизане за това. Не е задължително да е конкретната дата, но периодът от годината е най-малкото, което очакваме.

Image
Image

Final Fantasy XVI

Sony даде да се разбере от първото съобщение, че Final Fantasy XVI е заглавие за PlayStation 5. Играта ще бъде пусната ексклузивно на платформата на Sony, но нещата бяха тихи около предстоящото заглавие от Square напоследък enix. Няма да се изненадаме, ако видим играта по време на представянето на PS5.

Малко повече геймплей от предстоящата част не би било неуместно, като същевременно е индикация кога можем да очакваме играта да е на мястото си. Очакваме най-много годината, през която ще излезе играта, но това е поне началото. Единственият въпрос е дали можем да очакваме играта през 2022 г. Square Enix има още една ексклузивна конзола за PS5, която трябва да бъде пусната през 2022 г.

Image
Image

Изречено

Това заглавие се нарича Forspoken и идва от конюшнята на Luminous Productions. Става дума за студиото, основано от режисьора на Final Fantasy XV. Това прави усещането малко странно, когато двете заглавия изглеждат близо едно до друго. Особено защото игрите изглежда имат някои прилики по отношение на свят и жанр.

Въпреки това Forspoken вече има прозорец за пускане през 2022 г., така че това говори в полза на екшън играта, открита от Гари Уита, сценарист на Rogue One: История от Междузвездни войни. Сега само още малко игра и вероятно ще видим това по време на представянето на PS5. В края на краищата Sony също обещава да показва игри от партньори на трети страни, като Square Enix е най-очевидният.

Image
Image

The Last of Us Factions

Очевидно не можем да забравим мултиплейър играта около The Last of Us, която работи в Naughty Dog. Не е тайна, че студиото зад всепризнатите заглавия Uncharted и The Last of Us работи върху мултиплейър игра. Студиото открито набира персонал, за да направи играта.

Първите изображения досега са излезли само. Следователно не е лоша идея да видите първите изображения по време на представянето на PS5. Играта се разработва от няколко години и се основава на двигателя на The Last of Us Part 2. Ако трябва да се запази уместността, играта трябва да бъде пусната сравнително бързо.

Следователно е очевидна датата на излизане през 2022 г., също и годината, в която се очаква сериалът на HBO The Last of Us. По-големият въпрос е дали това е всичко, което ще видим от The Last of Us. Работи се и по римейк на оригинала от 2013 г.

Популярна тема