Актьорът на Кратос имаше тежко прослушване за God of War

Съдържание:

Актьорът на Кратос имаше тежко прослушване за God of War
Актьорът на Кратос имаше тежко прослушване за God of War
Anonim

За да играете ролята на Кратос физически, трябва да имате добри движения. Той показа, че каскадьорът Ерик Джейкобус го има в прослушвателното си видео за God of War. В него той предлага няколко хода, които Кратос може да изпълни в играта.

Но това не се ограничава до ритане и удряне. В определен момент Jacobus грабва брадва за няколко допълнителни яростни движения. Неговият вътрешен Кратос наистина излиза само когато е замесена и фалшива ръка, която той уж откъсва от собственика и след това го бие с нея.

Прочетете също: Шефът на Xbox Фил Спенсър иска да играе God of War Ragnarok

Jacobus направи видеото през 2016 г. като част от прослушването си за God of War (2018). Sony Santa Monica беше видяла неговата видео поредица „Tekken IRL“и го покани на прослушване. Той включи бруталните движения за Кратос като бонус. Sony Santa Monica ще го оцени, защото на Jacobus наистина беше позволено да играе Kratos.

Кога се появява God of War Ragnarok?

Движенията на Ерик Джейкобус също могат да се видят в God of War Ragnarok. Тази игра ще бъде пусната на 9 ноември тази година, докато дебел артбук ще се появи няколко седмици по-късно. Между другото, Jacobus играе само тялото на Kratos: гласът е осигурен от Christopher Judge.

Популярна тема