Окултен ужас в новия геймплей трейлър на Scorn

Съдържание:

Окултен ужас в новия геймплей трейлър на Scorn
Окултен ужас в новия геймплей трейлър на Scorn
Anonim

Съществата, които срещате в Scorn, се различават по външен вид и поведение, някои по-опасни от други. В трейлъра на играта Scorn, мръсна извънземна пушка предлага известна защита срещу тях. В играта има повече оръжия, но ще трябва да използвате амунициите си пестеливо. Това е въпрос, който често срещате в игрите на ужасите: битка или бягство?

Освен това, органичният и живият свят изглеждат разнообразни с множество области за изследване и пъзели за решаване. Ако трябва да вярваме на Ebb, всяка област има своя собствена тема и средата е достатъчно обезпокоителна сама по себе си. В трейлъра луминисцентен обект, наподобяващ черупка, дава възможност да се отварят врати към нови места.

Според уебсайта на разработчика, няма междинни сцени и историята се развива, докато играете. Така че, за да го разберете, трябва да обърнете голямо внимание, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо. Играта няма да бъде толкова прощаваща, когато преминете през нея.

Кампания Kickstarter

Сега повече от 20 души работят върху независимия хорър Scorn. Екипът се е опитвал да стартира успешни кампании на Kickstarter и преди, но не успя. След като намери инвеститор, разработчикът започна работа през 2015 г.

Scorn в момента се завръща в Kickstarter и е събрал над $56 000 от $150 000 цел за един месец до края. Целта е в крайна сметка да се превърне в две части, първата от които вече има трейлър. Трябва да излезе за PC през октомври 2018 г. Освен това има кампания в Kickstarter за всякакви допълнителни функции в играта. Хората, които подкрепят играта, ще бъдат възнаградени с демонстрация, наред с други неща.

Популярна тема