Один получава този поразителен външен вид в God of War Ragnarok

Съдържание:

Один получава този поразителен външен вид в God of War Ragnarok
Один получава този поразителен външен вид в God of War Ragnarok
Anonim

Чакахме дълго време, но God of War Ragnarok най-накрая излиза на 9 ноември за PlayStation 4 и 5. Дългото чакане беше толкова трудно, наред с други неща, защото феновете не могат изчакайте да видите какво е подготвил разработчикът Santa Monica Studios за Kratos.

В продължението гръцкият кавгаджия трябва да се изправи срещу най-могъщите богове на скандинавския пантеон до момента: върховния бог Один и неговия син Тор. От известно време знаем как ще изглежда Тор, но Один беше обвит в мистерия досега.

Това изглежда се е променило сега. В Reddit потребител изтече изображение, за което се твърди, че е Один в God of War Ragnarok. Изглежда, че богът е получил поразителен вид от разработчика, тъй като изглежда доста слаб и крехък. Но не позволявайте на външния вид да ви заблуди, защото Один е известен с това, че е хитър като лисица.

Противоречива поява в God of War Ragnarok

Ако това е действителният дизайн, който Один ще получи в God of War Ragnarok, тогава остава да видим как феновете ще реагират на него. Когато стана ясно, че Тор ще получи приличен корем в играта, за разлика от идеално мускулесто тяло като в повечето филми и комикси на Marvel, имаше много критики относно външния вид.

Популярна тема