FIFA 23 получава специални FUT карти от Marvel

Съдържание:

FIFA 23 получава специални FUT карти от Marvel
FIFA 23 получава специални FUT карти от Marvel
Anonim

FIFA 23 ще бъде последната игра на FIFA за сега, тъй като поредицата ще бъде известна като EA Sports FC от следващата година. За последното заглавие, EA изглежда ще се завърти. Това е очевидно и от новото сътрудничество, обявено от разработчика и издателя.

За FIFA 23 EA Sports си партнира с Marvel, за да създаде специални FUT карти. Това не означава, че можете да играете футбол с Тор, Железния човек или Танос във вашия отбор, но FUT картите ще се появят от истински футболисти с емблематичните произведения на Marvel.

Не всички футболисти получават специално отношение от Marvel. Почитат се редица култови герои, включително Яя Туре от Кот д'Ивоар, южнокорейският Парк Джи-Сунг и италианецът Маркизио. Специалните версии ще бъдат пуснати по време на стартирането на режима Световна купа.

Игра на Световната купа във FIFA 23

Тъй като тази година световното първенство ще се проведе в Катар, специалният режим идва във FIFA 23. Освен това не спира дотук. През 2023 г. Световното първенство за жени също ще бъде домакин на Австралия и Нова Зеландия. По това време във FIFA 23 ще се появи и режим Световно първенство за женски футбол.

За новата игра EA Sports иска да привлече повече внимание към женския футбол. Ето защо не само Килиан Мбапе е на корицата, но и Сам Кер, който играе за Челси и женския отбор на Австралия.

Популярна тема