Кой трябва да бъде на корицата на FIFA 23?

Съдържание:

Кой трябва да бъде на корицата на FIFA 23?
Кой трябва да бъде на корицата на FIFA 23?
Anonim

Luuc

На корицата на FIFA 23 трябва да блести само един играч и това е Карим Бензема. Нападателят на Реал Мадрид беше незаменим за испанския отбор тази година, доказвайки, че е с глава и рамене над останалата част от отбора по време на изтощителния път, който Реал Мадрид измина по време на Шампионската лига с неговите голове.

Подобен аргумент може да се направи за Тибо Куртоа, но след това за представянето му като вратар. Подозирам обаче, че вратар няма да покрие капака, така че залагам парите си на King Benz.

Rox

Робърт Левандовски разбира се! Подценен играч според мен. Нямам какво повече да кажа, освен че му харесва от мен! Не напразно кръстих котката си Уондо на Левандовски.

Image
Image

Тео

Що се отнася до мен, Ибрахимович ще бъде на корицата с името си над нея с големи златни букви. Този човек със сигурност е върховният герой на годината и пример за всички футболисти. Със счупено коляно той изведе отбора си до победа. Всеки ден се премахваше цяла планина от влага, за да може той все още да ходи на тревата, със или без ужасна болка.

Сега, след като наградата е получена, той е решил да се оперира, което означава, че ще бъде извън надпреварата за дълго време. Поставете този човек на корицата на последната FIFA, която някога ще знаем, защото, както той се изразява: той е футбол!

Roland

Има пълен смисъл кой трябва да бъде на корицата на FIFA 23? В момента има двама чисто нови футболни героя, доминиращи във футболния свят: Ерлинг Хааланд и Килиан Мбапе.

Ами Kylian Mbappé вече беше на корицата на FIFA 22, но за корицата на FIFA 23 определено трябва да има място за Haaland. Може би Карим Бензема, като фаворит за Златната топка тази година, също заслужава място под слънцето.

Популярна тема