Вземете отстъпка за FIFA 23 сега

Съдържание:

Вземете отстъпка за FIFA 23 сега
Вземете отстъпка за FIFA 23 сега
Anonim

Новата игра не винаги е евтина и с FIFA понякога можете да се чудите дали играта си заслужава парите всяка година (въпреки че тази година изглежда върви в правилната посока). Тогава има голяма разлика, ако не трябва да плащате целия паунд. За щастие, опцията е налице, при условие че имате игра, която вече не ви е необходима.

Промоция за обмен на FIFA 23 в Game Mania

Има промоция за размяна за FIFA 23 в Game Mania. С това вече можете да печелите различни версии на играта с отстъпка преди пускането. Игрите за Xbox One и PS4 струват 25 евро при връщане на 2 игри, версиите за PS5 и Xbox Series X струват 40 евро при връщане на 2 игри. За версията за PS5 можете да предадете и една игра, която дава цена от 50 евро.

Между другото, можете също да предадете Switch игра, за да купите Switch версията на играта за десетина. Само имайте предвид, че FIFA 23 на Switch е Legacy Edition, което означава, че почти няма големи подобрения, които сме виждали на други платформи през последните години. Ето защо не ви препоръчваме непременно да купувате FIFA 23 на Switch.

Тази промоция ще продължи до 9 октомври, така че дори и все още да не сте сигурни дали искате FIFA 23, пак може да се възползвате от промоцията. Има и всякакви други промоции за обмен на игри. Можете също да спечелите The Last of Us Part 1 и Splatoon 3 с отстъпка.

Популярна тема