FIFA 23 предварителна поръчка тук

Съдържание:

FIFA 23 предварителна поръчка тук
FIFA 23 предварителна поръчка тук
Anonim

Не е нужно да чакате дълго за FIFA 23. Пускането е след малко повече от месец и вече има налични предварителни поръчки. Но къде можете да отидете?

За популярна игра като FIFA не е нужно да търсите надалеч. Можете да го намерите в обикновените магазини. Също така си струва да купувате физически, защото сте малко по-евтини, отколкото ако купувате в PlayStation Store или Microsoft Store, например.

Image
Image

Има ли и предимства при предварителна поръчка?

Освен че трябва да получите играта веднага на 30 септември, предварителната поръчка на FIFA 23 има още повече предимства. Ще получите редица бонуси, които могат да ви помогнат в различни режими на игра. Като бонус за предварителна поръчка ще получите следното:

  • FUT отбор на седмицата 1 играч артикул
  • Килиан Мбапе под наем за 5 мача на FUT
  • Посланик на FUT играч под наем за 3 мача на FUT (избор на Дейвис, Сон или Винисиус младши).
  • Домашен талант за кариерен режим

Това може да не са много големи бонуси, но тук говорим за стандартното издание. Бонусите за Ultimate Edition са може би малко по-интересни. В допълнение към горното, вие също ще получите 4600 FIFA точки, One To Watch Player Item и FIFA World Cup FUT Hero Item. За последното просто трябва да поръчате Ultimate Edition преди 22 август.

Играйте по-рано с FIFA 23 Ultimate Edition

Но тези допълнителни бонуси все още не са най-голямата причина да закупите FIFA 23 Ultimate Edition. Тъй като като много спортни игри от EA, можете да играете FIFA 23 по-рано, ако купите Ultimate Edition. В този случай можете да започнете с играта от 27 септември.

Освен това, с Ultimate Edition имате и предимството на Dual En titlement. Тоест, ако купите Ultimate Edition за Xbox One или PS4, можете по-късно да надстроите играта до версията Xbox Series X или PS5 безплатно.

Image
Image

Къде можете да закупите FIFA 23 Ultimate Edition?

Ако искате да имате Ultimate Edition, за съжаление не можете да отидете до магазина. Ultimate Edition на FIFA 23 е достъпно само дигитално чрез дигитални търговци на дребно. Освен това е значително по-скъп пакет от стандартното издание.

В Steam плащате 89,99 евро за Ultimate Edition. В PlayStation Store и Microsoft Store дори трябва да платите 99,99. Освен ако наистина не искате да играете тези три дни по-рано или да се възползвате от Dual En titlement, въпросът е дали това е изданието за вас.

Все още ли се съмнявате дали изобщо да стартирате FIFA 23? Можете да прочетете предварителен преглед на играта тук. EA също обяви много за, наред с други неща, режима на кариера и режима FUT. Все още имате малко време да научите за новите функции на играта, преди да бъде пусната на 30 септември.

Популярна тема