Разкрити са два нови класа Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

Разкрити са два нови класа Tiny Tina's Wonderlands
Разкрити са два нови класа Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

След като Brr-Zerker и Stabbomancer бяха разкрити за първи път (по време на The Game Awards), издателят 2K и разработчикът Gearbox Software сега разкриват още два класа. Отнася се за класовете Clambringer и Spellshot.

  • Поръчайте предварително Tiny Tina's Wonderlands тук на bol.com

Clawbringer има специален чук, за да оцелее в смъртоносните Страни на чудесата на Tiny Tina. В допълнение към вкусния чук, Clawbringer има и огнедишащ спътник Wayvern, който помага в битката. Ако Clambringer не отговаря съвсем на вашия стил на игра, има и клас Spellshot.

The Spellshot е клас, който смесва магия с оръжия, така да се каже. Този клас може да изстрелва магически заклинания в комбинация с куршуми. Оръжията и магията работят за този клас, така да се каже, в комбинация едно с друго и следователно се подсилват взаимно.

Вижте трейлъра по-долу сега!

Новите класове в Tiny Tina's Wonderlands не са единственото разкритие

В допълнение към двата нови класа, трейлърът по-горе също показва редица нови чудовища и среди в играта. Става дума за The Weepwild Dankness, The Fearamid и Mount Craw, в които могат да бъдат намерени врагове като Shrooms, Goblins и Trolls. Разбира се, имате нужда от добра доза плячка, за да оцелеете в тези среди и чудовища, което е последвано от спин-офа Borderlands 3.

Точно както в играта от 2019 г., плячката се изпуска на играч, когато играчите играят заедно чрез кооперативна игра на разделен екран или онлайн кооперативна игра, а напредъкът в нивата също се задава за всеки играч. Разбира се, можете също да играете играта сами, което може да направи играта малко по-лесна. Колкото повече играчи има, толкова по-трудни стават враговете. За щастие можете бързо да изпитате всичко това сами, защото Tiny Tina's Wonderlands е насрочено за 25 март 2022 г.

Вижте новите екрани от играта по-долу!

Популярна тема