Life is Strange Remastered има дата на пускане на Switch

Съдържание:

Life is Strange Remastered има дата на пускане на Switch
Life is Strange Remastered има дата на пускане на Switch
Anonim

Беше дълго чакане, но първите игри Life is Strange идват в Switch. Life is Strange и Life is Strange: Before the Storm се появи на повечето други платформи в колекция от ремастери по-рано тази година, но обещаната версия за Switch не успя да се материализира. Но чакането почти свърши.

Ремастерите идват в Switch на 27 септември. Забележително е, че колекцията на Switch също получи ново име. Вместо Life is Strange Remastered Collection, както се нарича на други платформи, играта на Switch ще се казва Life is Strange: Arcadia Bay Collection.

В тази колекция можете да презирате ремастерирани кадри заедно с подобрени анимации. Например улавянето на движение е използвано за нови лицеви анимации. Всичко това, разбира се, е оптимизирано за Switch.

Още животът е странен по пътя

Въпреки че не са обявени нови игри след излизането на Life is Strange: True Colors, феновете със сигурност могат да очакват с нетърпение нова история. Ще има роман-предистория за True Colours. Той ще излезе следващата година и разказва история за героя Стеф. Ще я срещнете и в колекцията Arcadia Bay.

Популярна тема