Gearbox разкрива функции, подобни на D&D, за Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

Gearbox разкрива функции, подобни на D&D, за Tiny Tina's Wonderlands
Gearbox разкрива функции, подобни на D&D, за Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

Въпреки че Tiny Tina's Wonderlands трябва да се появи по рафтовете на магазините след няколко месеца, все още не знаем много за чисто новия шутър на Gearbox. Следователно разработчикът вече разкри няколко функции за играта чрез дневник на програмиста.

Мат Кокс, творческият директор на Tiny Tina's Wonderlands, изяснява, че играта е силно вдъхновена от настолни игри като Dungeons & Dragons. Затова Gearbox иска да включи силата на подобни настолни игри в приключението на Tiny Tina.

Разбира се, че трябва да имате герои, с които можете да се идентифицирате, така че Tiny представя герои от Tina's Wonderlands, които можете да персонализирате сами – нещо, което не може да се направи в този мащаб в игрите Borderlands. Например, можете да се занимавате с външния вид на вашия герой, но също така да изберете клас и да поставите Hero Points в различни статистики, точно както бихте направили в D&D.

Според Кокс, дори ще бъде възможно да се „мултикласират“по-късно в кампанията, нещо, което ще накара сърцата на играчите на Dungeons & Dragons да бият по-бързо. Все още не е известно колко класа ще има, но Gearbox вече разкри подъл Stabbomancer и ледено студен Brr-Zerker чрез трейлър.

Заклинания и мечове в Страните на чудесата на малката Тина

Любителите на настолните игри не трябва просто да създадат свой собствен герой, който да очакват с нетърпение. Tiny Tina's Wonderlands е по отношение на геймплея дори по-задълбочен от франчайза Borderlands. Например, играчите имат достъп до заклинания, където разработчикът е „поставил забавлението на първо място“, според Кокс. Това означава, че можете да изпратите врагове да летят във въздуха с торнадо или да покриете земята с малки хидри.

В допълнение към заклинанията, можете също да размахвате оръжие за меле. В дневника на разработчиците Gearbox казва, че винаги можете да добавите меле оръжие към вашето оборудване, от мечове и брадви до огромни чукове. Според Кокс функцията има няколко слоя, въпреки че има механика, свързана с един бутон. По същия начин оръжията също могат да донесат уникални способности, като например намаляване на времето за охлаждане на заклинания. Така че изглежда, че любителите на ролевите игри са за истинско удоволствие, когато Tiny Tina's Wonderlands излезе на 25 март 2022 г.

Популярна тема