Tiny Tina's Wonderlands е вълшебен празник на разпознаването

Съдържание:

Tiny Tina's Wonderlands е вълшебен празник на разпознаването
Tiny Tina's Wonderlands е вълшебен празник на разпознаването
Anonim

Tiny Tina's Wonderlands е продължение на разширението Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep. Самото DLC също е превърнато в самостоятелно приключение в подготовка за пълната игра, която ще бъде пусната на 25 март. Все пак новото приключение обещава да бъде много по-обширно.

На приключение с вашия собствен герой

Това се отразява в актьорския състав, например. Освен Ашли Бърч, която отново озвучава Тини Тина, присъстват и Анди Самбърг, Уанда Сайкс и Уил Арнет. Известните холивудски актьори дават гласовете си на различните главни герои в играта. Прави впечатление само, че този път нямате работа с предварително определени знаци.

В Tiny Tina's Wonderlands вие сте свободни да създадете свой собствен герой по желание. За момент се страхувахме, че ще чуем много малко от звездния състав, но това не е така. С Tiny Tina's Wonderlands в нова въображаема настолна ролева игра, ще чуете Бърч и холивудските звезди да коментират достатъчно често.

В допълнение към новите звезди, които озвучават гласовете, има и нови елементи в областта на играта. Надземният свят веднага се откроява. В надземния свят вие гледате отгоре на вашия герой, докато търсите други места. Можете да го сравните с японските ролеви игри като Ni No Kuni, които също използват надземния свят.

Image
Image

Вълшебен свят, пълен с хумор

Все едно се разхождате из света на кампания Dungeons & Dragons. Това е отразено и в дизайна, защото средата изглежда магическа, щом се разхождате в полуотворените светове на играта. Разбира се, добре познатият художествен стил със сенки на cel остава, но този път тичаш в приказен свят, пълен със специални герои.

Така се запознахме с Джар, гоблин, който изненадващо напомняше на Клаптрап, но без досадния глас. Jar, подобно на Claptrap, е много тромав, но има страхотен сюжет, в който иска да освободи своите братя гоблини. Той се нуждае само от помощта на играча за това.

Тези видове герои веднага придават приятно лице на играта в първите часове. Очарованието струи от герои като Jar и бързо ни напомня за разцвета на Borderlands 2. Това не е много трудно в известен смисъл, защото Tiny Tina's Wonderlands все още е Borderlands игра в основата си.

Image
Image

Познат аромат…

Оръжия падат масово от врагове, амуниции могат да бъдат намерени на всеки ъгъл и много от познатите системи не са се променили. Това е, ако сте играли Borderlands 3. Триковете на Borderlands 3 са включени в новото приключение на Tiny Tina.

Плячката, например, е делима (въпреки че можете да се състезавате за плячка и по стария начин). Известните системи, от друга страна, не са много различни. Например, все още има дърво на уменията, където можете да поставите точки, картата изглежда добре и голяма, а системата за инвентар работи точно както в предишните игри Borderlands.

…нов вкус

За щастие, не е лошо, защото геймплеят на игрите Borderlands, а следователно и на Tiny Tina's Wonderlands, е стабилен като скала. Особено благодарение на новия жанр, който се въвежда. Фантастичната настройка работи добре и ви кара да искате повече.

Tiny Tina's Wonderlands е пица в това отношение. Знаете, че е вкусно, но вкусът може да варира. Фентъзи обстановката и малките нови допълнения гарантират, че Tiny Tina's Wonderlands се различава достатъчно от другите части и с този стабилен геймплей, с който сме свикнали от игрите Borderlands.

Tiny Tina's Wonderlands е насрочено за пускане на 25 март 2022 г. Играта ще бъде пусната на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC.

Популярна тема