Supermassive Games работи с 2K върху нова игра

Съдържание:

Supermassive Games работи с 2K върху нова игра
Supermassive Games работи с 2K върху нова игра
Anonim

Журналистът, който преди беше ръководител на отдела за PlayStation на IGN, не дава много контекст или откъде е получил новината. Предполага се, че Мориарти е събрал информацията от собствените си източници в игралната индустрия. Журналистът прави това по-често, тъй като години наред работи в игралната индустрия в САЩ, докато не беше изгонен през 2017 г. В момента няма много подробности за сътрудничеството.

Вероятно новото заглавие за мултиплейър от Supermassive Games, което е в процес на разработка. През декември 2021 г. беше забелязано свободно място за дизайнери на мултиплейър игри, които Supermassive бяха пуснали онлайн. Беше описано, че студиото търси хора, които искат да започнат с нова, все още необявена игра. Освен това подробности за работата са посочени в обявата. Например, кандидатите трябва да имат умения в създаването на разнообразни и ангажиращи мултиплейър системи.

Също така в обявата за работа се споменават подробности относно изработването на битка и механиката на напредъка. За Suppermassive Games това са механики, които обикновено не се използват много. Следователно изглежда малко вероятно тази нова игра да попада в The Dark Pictures Anthology. Тези игри не само са публикувани от Bandai Namco, но има и много по-малко активни битки. Фокусът е повече върху откриването и вземането на избор в рамките на една история.

Не за първи път Мориарти изнася игра

В края на миналата година журналистът разкри и как ще се казва новата игра BioShock и къде ще се развива. През кариерата си Мориарти е изградил голяма мрежа от ключови фигури, работещи в индустрията на игрите, много от които работят в PlayStation studios. Засега остава да се види, докато не бъдат разкрити повече подробности.

Популярна тема