„2K идва с множество LEGO спортни игри“

Съдържание:

„2K идва с множество LEGO спортни игри“
„2K идва с множество LEGO спортни игри“
Anonim

Според източници от VGC, издателят 2K идва със спортни игри за LEGO. Например, трябва да има футболен мач от Sumo Digital, студиото зад Sackboy: A Big Adventure. 2K studio Visual Concepts ще работи върху състезателна игра с отворен свят.

Футболната игра ще бъде пусната тази година, повече или по-малко едновременно със Световното първенство. Проследете състезателната игра през 2023 г. Твърди се също, че трета игра е в процес на разработка, но не е ясно на какъв спорт е базирана.

2K щеше да влезе в това партньорство, за да пусне повече игри за по-млада аудитория. Като част от това, герои от други франчайзи, лицензирани от LEGO, могат да се появят в спортните игри. Помислете за Хари Потър или героите на DC и Marvel.

Игрите LEGO вече не са ексклузивни за TT Games?

От 2005 г. почти всички LEGO игри, като предстоящата LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, са направени от TT Games. Това изглежда е към своя край. LEGO иска множество партньори за игри, за да получи по-широк обхват в средата. Слуховете също, че Warner Bros. (издателят на TT Games) иска да продаде своите студия за игри и съобщава, че има лоша работна среда в TT Games, което би допринесло за желанието на LEGO да прекрати изключителната сделка.

2K не е коментирал слуховете. LEGO казва, че няма да коментира "спекулации относно бъдещи продукти или партньорства".

Популярна тема