Представен звезден актьорски състав на The Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

Представен звезден актьорски състав на The Tiny Tina's Wonderlands
Представен звезден актьорски състав на The Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

Tiny Tina's Wonderlands е чисто новият шутър за грабежи от Gearbox Software, който изживявате като шутър от първо лице (сам или с екип от четирима). Спин-оф поредицата ви отвежда в магически (и луди) светове, създадени от Tiny Tina, един от най-готините герои в поредицата. Детето-чудо ви очаква чисто ново приключение в стил Dungeons & Dragons, но той е довел и доста приятели със себе си.

  • Поръчайте предварително Tiny Tina's Wonderlands тук на bol.com!

В играта ще срещнете нови герои, които ще се присъединят към фантастичната игра на Tiny Tina. Все още не знаем много за тези герои, но актьорите, които записват гласовете, вече са известни. Това са големи имена, така че е време да ги разгледаме по-отблизо.

Image
Image

Уил Арнет

Започваме с Уил Арнет, актьорът, който направи името си като Гоб Блут в Arrested Development през 2003 г. Оттогава той има още много големи роли, като Батман в The LEGO Batman и BoJack Horseman в Netflix сериал със същото име. сериал. Този път той също дава гласа си за игра, нещо, с което актьорът вече има опит.

В Tiny Tina's Wonderlands Уил Арнет озвучава Повелителя на драконите. От това, което можем да разберем от кадрите, Арнет изглежда играе великия злодей в играта като Dragon Lord и това пасва добре. Дълбокият глас на Арнет е идеален, за да ви ужаси с комедиен привкус, защото комедийните роли обикновено демонстрират актьорските умения на Арнет.

Image
Image

Анди Самбърг

Арнет не е единственият комик, чийто глас виждаме в играта. Andy Samberg също е избран за играта. Актьорът може да е известен с главната си роля в Brooklyn Nine-Nine като Джейк Пералта, както и с ролите си във филми като Palm Springs от 2019 г. и Popstar от 2016 г.: Never Stop Never Stopping.

Капитан Валентин е името на героя, който Самбърг играе. За разлика от Dragon Lord, Captain Valentine не съществува в главата на Tiny Tina, а е герой, който играе в новата настолна игра на Tiny Tina. Той може да се види рамо до рамо с Тина и другия новодошъл Фрете. Капитан Валентин е описан като упорит, което незабавно разчиства пътя за забавен диалог, защото капитанът не иска да слуша.

Image
Image

Уанда Сайкс

От капитан Валънтайн преминаваме към Фрете, героят, озвучен от Уанда Сайкс. Актрисата е най-известна в САЩ като комик, но се изявява и като актьор. Може би я познавате от филмите The Good Fight, Black-ish и Ice Age.

В Tiny Tina's Wonderlands актрисата говори Frette, робот, който обича да следва правилата. Това изглежда е рецепта за успех, когато става въпрос за хумор, защото Tiny Tina е известна с това, че пренебрегва правилата. Смятаме, че има добър шанс да можете да докоснете много вицове тук.

Image
Image

Ашли Бърч

В допълнение към новите имена по-горе, ветеран от Borderlands се завръща в Tiny Tina's Wonderlands. Това е Ашли Бърч, актрисата, която озвучава Малката Тина от 2012 г. Разбира се, тя прави това и в играта, в която Tiny Tina има главната роля, а Бърч все още не е забравил номера.

Гласът на Бърч се отразява и в други игри. Актрисата също озвучи Алой, героинята на Horizon Zero Dawn и наскоро излезлия Horizon Forbidden West. Нейният глас може да бъде чут и в анимационните сериали Adventure Time и Steven Universe. В поредицата Mythic Quest може да я разпознаете като Рейчъл.

Звездният актьорски състав на Tiny Tina's Wonderlands ви очаква

Не е нужно да чакате много дълго, за да чуете Бърч и другите големи звезди в Tiny Tina's Wonderlands. Играта е планирана да бъде пусната на 25 март 2022 г. Играта ще бъде пусната на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X и PC. Ако искате да научите как протича играта, можете да прочетете нашия подробен преглед тук.

Тази статия е в сътрудничество с 2K.

Популярна тема