5 причини да купите Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

5 причини да купите Tiny Tina's Wonderlands
5 причини да купите Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

1. Вълшебно приключение

Tiny Tina's Wonderlands обещава да поеме в напълно нова посока. Докато игрите Borderlands бяха луди шутъри от първо лице, които се развиват на извънземни планети, това не е така в спин-офа. Това обещава да бъде приключение, пълно с магия.

Tiny Tina's Wonderlands се развива във фантастичен свят, където магията е нещо съвсем нормално. Ще срещнете и врагове под формата на скелети или, например, голям дракон. Лудостта просто не спира до тук, тъй като играта е изцяло потопена във фантазията на Tiny Tina. Това обещава да бъде лудо време.

Image
Image

2. Borderlands с нотка на Dungeons & Dragons

Този фантастичен свят не съществува просто така. Bunkers and Badasses бяха представени в Borderlands 2: Assault on Dragon's Keep. Това е нещо като Dungeons & Dragons, но в стила на Borderlands. Може би най-голямата разлика е, че Tiny Tina е Dungeon Master и определя как ще продължи играта.

Tiny Tina's Wonderlands, чието действие се развива малко след Borderlands 2 DLC, е съвсем ново приключение, което се развива в свят, създаден от Tiny Tina. Малката, луда героиня е измислила напълно нов свят, но можете да очаквате редица познати лица в него. Например Brick и Torgue се завръщат, докато герои като Dragon Lord се появяват за първи път в това заглавие.

Image
Image

3. Качествен актьорски състав

Говорейки за герои, Tiny Tina's Wonderlands има грандиозен актьорски състав. Много големи холивудски звезди дават гласовете си на играта. Например Анди Самбърг, познат от Brooklyn Nine-Nine, играе роля в играта. Той играе героя Капитан Валентин.

Уил Арнет също дава своя глас. Той озвучава Драконовия лорд, великия злодей във фентъзи играта. Разбира се, Ашли Бърч също се завръща за Tiny Tina's Wonderlands. Актрисата, която също озвучава Алой от Horizon Forbidden West, играе ролята на Tiny Tina от години и това не е по-различно тук.

4. Магия и меле

Tiny Tina's Wonderlands в някои области се различава малко от игрите Borderlands по отношение на геймплея. Магията играе основна роля и ще замени вашите гранати като механика. В играта получавате достъп до различни заклинания със сравнително кратки времена за охлаждане, които буквално и преносно подпалват враговете.

Следователно заклинанията могат да се сравняват с активни мини-умения, но това не спира дотук. Оръжията за меле са ново допълнение към Tiny Tina's Wonderlands, което означава, че за първи път в историята на поредицата можете да разбиете врагове отблизо с готини оръжия. Стрелбата с железа и магията ще играят по-голяма роля, разбира се, но не трябва да подценявате добавянето, разбира се.

Image
Image

5. Кооперативно забавление за 4 играча

Разбира се, има още една функция, която не бива да липсва в Tiny Tina's Wonderlands. Разбира се, имаме предвид кооперативната функция. Tiny Tina's Wonderlands може да се играе с четирима играчи чрез кооперация. Можете да направите това локално, но също и онлайн.

На PlayStation 5 и Xbox Series X до четирима играчи могат да играят играта локално чрез кооперативна игра на разделен екран. На PS4 и Xbox One това е възможно с двама играчи, но все пак можете да се разширите онлайн до група от четирима герои, които трябва да победят Господаря на драконите. Кооперативната система е сравнима с тази на Borderlands 3 и това вече е голямо предимство. Третата част донесе много подобрения в качеството на живот, като индивидуална плячка за всеки играч.

Популярна тема