EA може да придобие друг голям спортен франчайз

Съдържание:

EA може да придобие друг голям спортен франчайз
EA може да придобие друг голям спортен франчайз
Anonim

EA е известен като един от най-големите издатели на игри в света. Със заглавия като Battlefield, Star Wars, FIFA и други, те са изградили огромно и впечатляващо портфолио. Изглежда, че EA все още не е приключила с разширяването на портфолиото си. Носи се слух, че под EA скоро може да се крие успешен франчайз за игри.

Проблеми в рая

WWE, популярната поредица от игри, вдъхваща живот на едноименния спорт в света на видеоигрите, разглежда възможностите между партньорство с EA. След лошия старт на WWE 2K20, за феновете на видеоиграта WWE беше тихо от дълго време. WWE 2K20 беше приет зле и феновете получиха много радиомълчание в отговор. Много трябваше да се променят, за да се запази бъдещето на франчайза живо и това беше очевидно. След нов поглед върху текущите игри, това не изглежда единственото нещо, което задържа франчайза. Има също спекулации, че WWE е пострадала от значителни съкращения на бюджета за игрите.

WWE и 2K

Настоящото партньорство на WWE е с 2K и с лошия прием на предишната част и потенциалните съкращения на бюджета, има много залог за франчайза. Следователно не е изненадващо, че ще има разговори между EA и WWE за запазване на марката WWE възможно най-добре. Изглежда, че най-малкото промяна е точно зад ъгъла за WWE, тъй като предишното споразумение беше шестгодишна сделка с 2K, която обсъждаше пускането на игрите на WWE за следващите шест години. И вече стигнахме до края на договора.

Вземете WWE 2K22 сега в Nedgame за 59,99

Също така се надяваме феновете на франчайза, че новата част може да разчита на по-добър прием. Не трябва да чакаме дълго и за това, защото WWE 2K22 ще излезе на 11 март.

Популярна тема