По-отблизо системата за много класове на Tiny Tina's Wonderlands

Съдържание:

По-отблизо системата за много класове на Tiny Tina's Wonderlands
По-отблизо системата за много класове на Tiny Tina's Wonderlands
Anonim

Каква е многокласовата система в Tiny Tina's Wonderlands?

В Tiny Tina's Wonderlands е въведена нова механика под формата на системата за няколко класа. Когато в заглавията на Borderlands (и в началото на Tiny Tina's Wonderlands) избирате клас, това ново приключение постепенно дава възможност за избор на втори клас. Получавате втори клас, така да се каже, и с него повече възможности в битката с въображаемите врагове от Страните на чудесата.

По време на вашето приключение ще ви бъде дадена опцията да добавите втори клас към вашата компилация. Резултатът е, че имате не две, а четири умения за действие. Постиженията ви в класа също ще бъдат удвоени и ще получите допълнително дърво на уменията, което можете да разширите. Така че получавате много повече възможности да прекосите Страните на чудесата като балансирана машина за убиване.

Image
Image

Практическа настройка

Само защото имате четири умения за действие, не означава, че можете да използвате и четирите. Можете да изберете само едно умение за действие. Целта е да ви дадем повече опции и след това да изградите своя компилация въз основа на предпочитания от вас стил на игра.

Същото важи и за дървото на уменията. Имате повече умения, от които да избирате, но това не означава, че получавате повече точки за умения всеки път, когато покачвате ниво. Вие просто получавате повече умения, в които можете да инвестирате точки. Така че можете да погледнете по-широко как играе вашият герой.

Image
Image

Класовете с един поглед

Преди да решите кои класове да свържете за собствената си компилация, разбира се трябва да имате представа за различните класове в Tiny Tina's Wonderlands. За щастие сме ги изброили за вас. А именно, класовете са както следва:

  • Brr-Zerker, фокусира се върху меле и има подобрени Frost атаки.
  • Clawbringer, има спътник Wyvern и има по-мощни атаки с гръмотевици.
  • Graveborn, жертва животи за атаки от тъмна магия и има спътник Demi-Lich.
  • Spellshot, лесно смесва магически заклинания с градушка от куршуми и може да превърне враговете в добитък.
  • Пазачът на спорите, предизвиква торнадо, има тайнствени стрели в арсенала си и е подпомаган от спътник от гъби.
  • Stabbomancer, насочва към подли убийства с критични удари и може да извиква магически ножове.

Коя компилация е полезна?

Сега, след като знаете как работи многокласовата система, въпросът разбира се е коя компилация да изберете. Само когато играта излезе и бъде напълно проучена от всички играчи, може да се даде окончателен отговор, но на пръв поглед изглежда, че има няколко умни опции.

Например, комбинация от Clawbringer, Graveborn и/или Spore Warden има голямо предимство. Това ви дава двама спътници, които ще се бият с вас през цялото ви приключение. По този начин на практика имате мини армия в ръцете си.

Tiny Tina's Wonderlands е тук

Ако искате да научите повече за Tiny Tina's Wonderlands, попаднали сте на правилното място! Вече изброихме пет причини, поради които не трябва да пропускате играта и вече сме се запознали с нея доста практически и можете да прочетете всичко за нея в нашата обширна предварителна версия.

Тази статия е в сътрудничество с 2K.

Популярна тема