The Quarry Preview - Интерактивен слашър филм

Съдържание:

The Quarry Preview - Интерактивен слашър филм
The Quarry Preview - Интерактивен слашър филм
Anonim

Кой не обича добър слашър филм? Петък 13-ти, Кошмар на улица Елм, Писък, списъкът може да продължи безкрайно. Всички слешър филми се свеждат до едно и също нещо, което е, че няколко възбудени тийнейджъри правят нещо глупаво и след това са преследвани и брутално заклани от мистериозно чудовище. Ако винаги сте искали това в интерактивно изживяване, поздравления, The Quarry е играта за вас.

The Quarry е новата игра, създадена от майсторите на ужасите в Supermassive Games. Вече познаваме студиото от Until Dawn and the Dark Pictures Anthology, в което са представени кинематографични изживявания на ужасите, в които вашите избори с главните герои имат голямо влияние върху историята. The Quarry прави точно същото, но сега ви поставя на мястото на група тийнейджъри, които не искат летният лагер да свършва и затова остават на къмпинг само една нощ твърде дълго.

Image
Image

Класическа настройка

Предимството да изберете мястото на летен лагер като място за The Quarry е, че веднага имате усещането, че сте пристигнали в петък 13-ти. Това веднага задава тон за вида ужас, който искате да представите на масата, а именно жанра слашър. Тъмни гори, бълбукащи потоци, красиво езеро, можете да разберете от всичко, че това е красива природна среда за класическа история на ужасите.

Визуално играта изглежда грандиозно. Гледките са фантастични и използването на истински актьори като герои ви кара да се чувствате сякаш гледате истински хора. Supermassive Games винаги са били добри в това, но с модерните технологии студиото може да направи допълнителната миля. Само край водата имаше някои графични нередности, но това може да се дължи на факта, че работихме с ранна версия на The Quarry.

В допълнение, играта е подкрепена от стабилен саундтрак, който е спокоен, когато не се случва много, и почти кара кръвта ви да се съсирва, когато напрежението започне. Supermassive Games очевидно са вложили много време и усилия, за да предадат емоциите на героите и потискащото усещане на околната среда.

Проблеми на тийнейджърите

Както бихте очаквали от игра, която се опитва да отпразнува жанра слашър, имаме красив актьорски състав от тийнейджъри, които са в центъра на историята. Представени са всички стереотипи, от тъпия спортен герой до срамежливото, артистично момиче и от улегналата стоунър до ледено студената кучка. Избирането на тийнейджъри в историята също извежда цяла купчина тийнейджърски проблеми.

Взаимните отношения просто не са съвсем правилни, несигурност, нервност, неудобни въпроси в популярната игра Truth or Dare, всичко, което е неудобно в това да си тийнейджър, всъщност идва в The Quarry. Тъй като решенията и взаимните взаимоотношения винаги са важни в игрите от Supermassive Games, вече знаете, че определена реакция може да причини много нещастия към края. Това, което дава на героите допълнителна сила, е, че те се играят от впечатляващ състав от актьори. Дейвид Аркет, Бренда Сонг, Ариел Уинтър и Джъстис Смит са някои от големите имена, които се появяват в The Quarry и които дават на героите малко допълнително убеждаване и бързо развиват връзка с групата тийнейджъри.

Image
Image

Пот от страх

Това, което The Quarry прави наистина добре в реалния геймплей е, че винаги се чувствате клаустрофобични и винаги се чувствате сякаш сте наблюдавани. Чрез редовна игра с позициите на камерата, Supermassive Games редовно ви създава потискащо и неудобно усещане. Всъщност това е ужас в най-чистата му форма, където потта на страха редовно капе от челото ви.

По време на моменти на игра можете да изследвате различни зони на къмпинга и да събирате улики за мистерията около Hackett's Quarry. Както сте свикнали от Supermassive Games, играта редовно е осеяна с красиви кътсцени. В допълнение, интерлюдиите с разказвача на историята също се завръщат. Този път между главите ще ви бъде представена карта таро с незадължителна визия за значение, за да ви подготви за избор.

Image
Image

Безкрайни възможности за избор

По време на The Quarry вие сте изправени пред трудни избори, които влияят на хода на играта. Supermassive Games за първи път представи това в Until Dawn, което се фокусира върху ефекта на пеперудата. Всеки избор има важно влияние, без значение колко малък или голям е изборът, ще забележите нещо по-късно в играта. В The Quarry има страшно много опции за хода на историята, така че не е изненадващо, че изглежда има 186 края в играта.

Във всеки случай е ясно, че Supermassive Games са изградили още едно красиво изживяване на ужасите. Особено за феновете на слашър филми, това е игра, която трябва да следите. The Quarry ще бъде пуснат на 10 юни и можете да отидете на приключение с групата тийнейджъри в къмпинга Hackett's Quarry.

Популярна тема