Mafia 4 предистория ли е в Сицилия?

Съдържание:

Mafia 4 предистория ли е в Сицилия?
Mafia 4 предистория ли е в Сицилия?
Anonim

Въпреки че все още не сме получили официално потвърждение от 2K или Hangar 13, че се разработва нова игра на Mafia, изглежда, че зад кулисите на Mafia 4 вече се извършва много упорита работа. По-рано бяхме вече беше казано, че Mafia 4 ще работи на Unreal Engine 5, но сега изтекоха и подробности за настройката. Shpeshal_Nick от подкаста на XboxEra разкри информация, която може да зарадва феновете в ранните часове.

Mafia 4, според Ник, ще бъде предистория, чието действие се развива в Сицилия около края на 19 век и началото на 20 век. В играта щяхме да проследим семейството на Дон Салиери, герой, който изигра основна роля в първата игра Mafia, по тяхното престъпно пътуване към върха. В допълнение, разработчикът Hangar 13 също ще се отдалечи от концепцията за отворен свят, която беше в Mafia 3, за да се върне към по-линейна структура като в първите две игри Mafia.

Съобщение за предисторията на Mafia 4

Както споменахме по-рано, все още имаме пълно радиомълчание от 2K и Хангар 13, но с толкова много дим някъде трябва да гори огън. Тъй като Summer Game Fest е точно зад ъгъла, има голям шанс най-накрая да получим изкупителното съобщение за Mafia 4 скоро. Дотогава ще трябва да приемаме всичко, което чуем със зърно сол.

Препоръчано: