NBA 2K15 Преглед

Съдържание:

NBA 2K15 Преглед
NBA 2K15 Преглед
Anonim

В NBA 2K14, 2K проби нови позиции с първата NBA игра от следващо поколение. Докато EA все още не може да се конкурира с NBA Live, NBA 2K15 става все по-добра. NBA 2K15 е страхотна пълна спортна игра, която ви потапя в прекрасния свят на NBA. От MyCareer до възвишения AI: всичко е наред.

Преглед на NBA 2K15
Преглед на NBA 2K15

Несравнимият ИИ в NBA 2K15

ИИ (изкуственият интелект) отново е ужасно добър в NBA 2K15. Ще забележите, че всеки път, когато играете мач, интензивното усещане за спорта преминава през тялото ви. Това е така, защото A. I. изключително предизвикателна и трудна за победа. Ако играете на най-сложната трудност, Hall of Fame, ще откриете, че всяка малка грешка, която направите, се наказва незабавно. Например, ако просто направите един кросоувър твърде много, баскетболната топка ще бъде отнета от вас и ще се върне обратно в собствената ви кошница, преди да го осъзнаете.

Поведението на играчите на и извън терена също се е променило драстично в 2K15. Където преди беше дървено, сега всичко го няма. За режима MyCareer гласовете се осигуряват от звезди от НБА като Стивън Къри, ЛеБрон Джеймс и Кевин Дюрант, а вие като новобранец общувате с тези звезди след игра или тренировка. Следователно поведението на играчите на терена също е адаптирано и подобрено. Сега, ако хвърлите лош пас, хвърлите лош удар или бъдете блокирани, вашите съотборници ще ви кажат.

Прегледът на NBA 2K15
Прегледът на NBA 2K15

Моята кариера по-добра от всякога в NBA 2K15

Приветстваният и одобрен от критиката режим MyCareer на NBA 2K15 е по-добър от всякога. Без дървени разговори с вашите колеги играчи и треньор, а истински разговори, в които можете да направите свой собствен избор по въпроси от вашите колеги играчи или треньор. Освен това сте много по-привлечени от света на НБА, защото сега тренирате с вашите колеги играчи и поддържате връзка с тях чрез социалните медии. И след играта ви винаги се приближава съотборник, играч от отбора, срещу който току-що сте играли, или вашият гимназиален треньор. Това ви кара да се чувствате сякаш наистина играете в НБА, а не играете видео игра.

Нещата, които можете да правите между мачовете, също са подобрени. Вече можете да тествате своя MyPlayer на shootaround, можете да разгледате всички туитове, които са ви изпратени, и можете напълно да персонализирате и надстроите своя MyPlayer. Това персонализиране отново е много добре направено от 2K.

Можете да промените всичко, абсолютно всичко във вашия плейър. Можете да избирате измежду тридесет различни кръстосани движения, двадесет различни движения зад гърба, четиридесет различни ритуала преди игра, петдесет различни анимации, за да изпълнявате свободното си хвърляне, а също и петдесет, за да персонализирате своя скок изстрел по ваш вкус.

Баскетбол в NBA 2K15
Баскетбол в NBA 2K15

По-добре откраднат добре, отколкото зле замислен

В NBA 2K15 режимът MyTeam все повече се движи в посока на FIFA 15 Ultimate Team. Вече имате аукционната къща, което просто означава, че можете да купувате и продавате играчи. Това беше абсолютно задължително в сравнение с NBA 2K14, защото сега можете също да купувате играчи, вместо просто да ги получавате от пакети.

Това също е подобрение, защото 2K имаха възможността да измислят нова валута за MyTeam. Винаги сте имали виртуалната валута, но сега можете да добавите MyTeam точки към нея. Можете да отваряте и купувате играчи и с двата пакета, но в режим MyCareer все още се нуждаете от виртуалната валута, за да надстроите и персонализирате своя играч.

Също така нов за NBA 2K15 е режимът на претендента в MyTeam. В това можете да играете на фантастични сценарии, като Кевин Дюрант да бъде избран номер едно от Портланд Трейл Блейзърс вместо втори от Оклахома Сити Тъндър. Тези сценарии са хубаво допълнение, но 2K трябваше да направи повече сценарии, за да го направи наистина добро подобрение.

Преглед на NBA 2K15
Преглед на NBA 2K15

MyGM остава един от големите

В NBA 2K15 MyGM запазва своята широка гама от възможности и остава много обширен режим. Целта на MyGM е да поемете ръководството на един от тридесетте отбора, които играят в НБА. Няма значение как правите това, стига да сте сигурни, че постигате целта на вашия клуб.

В NBA 2K15 все още управлявате търговията между вашия отбор и друг отбор и гледате свободни агенти, но новост тази година е начинът, по който говорите с вашия треньор и играчи. Сега ще трябва да изпълнявате ежедневните си задължения, което включва разговори с играчи, треньора на вашия отбор и вашите скаути относно подписването на новобранци през следващия сезон.

Също така в NBA 2K15 драмата извън корта на MyGM е значително подобрена. Сега ще трябва да се съсредоточите върху неща като финанси, поддържане на вашите играчи щастливи, вашите пресконференции и собственика на клуба щастливи между мачовете. Всичко това е достатъчно трудно, но трябва да запомните, че трябва да играете и мачове. Ако не го направите, скоро ще загубите удоволствието, защото NBA 2K15 се играе невероятно добре.

NBA 2K15
NBA 2K15

The Shaq се завръща

В NBA 2K15 имате истинското усещане, че гледате телевизионно предаване за първи път. Преди мача, точно както в ESPN, ще имате предварителен преглед на играта от не кой да е, а легендата на НБА Шакил О'Нийл и Ърни Джонсън. След предварителната дискусия ще бъдете посрещнати от коментаторите Стив Кер, Кевин Харлан и Кларк Келог. За интервюта по време и след мача вижте Дорис Бърк.

По време на мача се открояват няколко неща. В MyCareer получавате инструкции по време на игра от вашия треньор, така наречените „Точки на акцент“, и ако вие сте треньорът, можете сами да дадете тези точки на акцент. По време на полувремето ще отидете в съблекалнята, за да обсъдите. Какво се получи добре през първото полувреме, какво се обърка и какво трябва да се подобри: ще ви бъдат задавани такива въпроси. Отчасти поради такива дреболии се чувствате като телевизионен зрител в най-добрия си вид.

Най-добрата спортна игра на годината

В крайна сметка можете да заключите, че NBA 2K15 е една от най-добрите, ако не и най-добрата спортна игра на годината. Където в началото хората смятаха, че NBA Live ще бъде конкурент, това вече не е така. Изключително подобреният геймплей, експанзивният режим MyGM, най-добрата MyCareer досега, феноменалният ИИ. и шегите на Шакил О'Нийл: тази година няма да станете по-добри от това.

Плюсовете и минусите

  • Възвишен AI
  • Най-добрата MyCareer досега
  • Моят екип се насочва в правилната посока
  • Най-изчерпателният MyGM досега
  • Плейър и телевизионен зрител едновременно
  • Шакил О'Нийл се завръща
  • - Сценарният режим не работи добре

Популярна тема