Режимът Arms 1 срещу 100 е разкрит за най-новата игра Switch на Nintendo

Съдържание:

Режимът Arms 1 срещу 100 е разкрит за най-новата игра Switch на Nintendo
Режимът Arms 1 срещу 100 е разкрит за най-новата игра Switch на Nintendo
Anonim

Борбата е това, което представлява Arms for Nintendo Switch, но не трябва да спира дотук. Преди това режимите 1 срещу 1, 2 срещу 2 и тренировъчните режими вече бяха разкрити. Сега можем да добавим режими 1 срещу 100, обръчи, V-Ball и Skillshot.

Ръце 1 срещу 100, обръчи, V-Ball и Skillshot

В режима 1 срещу 100 се изправяте сами срещу 100 опонента. Те се пускат на вълни, за да ви свалят, като враговете стават по-силни и по-умни, докато напредвате. В крайна сметка ще се изправите срещу голям шеф и едва когато го победите, можете да се наречете победител в този режим.

Режимът Hoops е базиран на баскетбол, но вие играете без топка. Опитвате се да хванете опонента си и след това забивате за две точки или хвърляте в мрежата от разстояние за три точки. Режимът V-Ball е базиран на волейбола, където пропускате бомба, която избухва веднага щом удари земята. Ако държите топката във въздуха твърде дълго, ще започне таймер и всеки, който държи топката на страната си в края, ще получи експлодираща бомба в лицето му.

Режимът Skillshot най-накрая изправя двама играчи един срещу друг. Между играчите се появяват знаци, които трябва да разбиете, за да спечелите точки. С хубави ефектни удари удряте повече дъски и печелите повече точки. Тъй като се изправяте срещу опонента си, можете също да му продадете плет, за да го съборите за известно време.

Още новини за оръжията

Arms излиза на 16 юни за Nintendo Switch. Демо събитие и нови герои също бяха обявени по време на излъчването на Nintendo Direct на Arms. Вече успяхме да започнем с всички новости и писахме за това в нашата визуализация на Arms.

Популярна тема