Поредните най-важни подробности за NBA Live 18 [Играно на E3 2017]

Съдържание:

Поредните най-важни подробности за NBA Live 18 [Играно на E3 2017]
Поредните най-важни подробности за NBA Live 18 [Играно на E3 2017]
Anonim

4. Гладка

EA прескочи една година, докато 2K не отстъпи настрана. Баскетболните ентусиасти можеха да се насладят на NBA 2K17. Тази година състезанието се завръща, какъвто е случаят с футболните игри между PES и FIFA. Защото EA разкри NBA Live 18 на E3 2017.

И трябва да се каже: тази игра изглежда изненадващо гладка! Анимациите са гладки и играта върви гладко. Първото предварително впечатление може да бъде подчертано само с една дума: гладко!

3. Дрибълът е подобрен

В баскетболен мач е много важно да можете да дриблирате гладко с топката. Как иначе преминавате през опонента си? И просто напасването не е забавно. Искаш да можеш да дриблираш малко.

В NBA Live 18 дриблирането е подобрено спрямо предишните издания. Тествахме версията на Xbox One и с десния палец можете да местите герой плавно и да избирате множество посоки на дрибъл. Повече опции изглежда дават по-задълбочена система за дриблиране и това прави баскетбола една стъпка по-реалистичен.

2. Защита още по-лесна с LT

Друго подобрение спрямо предишните версии на NBA Live е защитата, която вече е по-лесна. Използването на бутона LT в мачове ви позволява да държите топката по-близо до вас и намалява шанса противниковият отбор да ви я отнеме.

Как да разпознаем това? Точно така, серията FIFA. Също така във футболните игри държите топката по-близо до тялото си, като редовно натискате LT, когато опонент оказва натиск върху топката. Ние казваме: по-добре откраднат добре, отколкото зле замислен!

1. Режим на кариера The One

Готин важен режим в спортните игри е напредването в кариерата. NBA Live 18 го получава под формата на The One. Ти единствен и единствен ли си? Това зависи от вас да разберете в този режим на кариера. Режимът се състои от две части: The League и The Streets. В първия просто играете NBA професионално, докато във втория играете на улицата. Помислете за местоположението на Venice Beach в Лос Анджелис.

Елементите на FIFA очевидно се завръщат в NBA Live 18, като защитата и важността на режима на кариера. Но това е добре. В края на краищата, FIFA води битката за най-добър футболист от няколко години насам, а PES е изоставен. Нещо, което беше много различно преди няколко години.

Тази битка също ще избухне с мачовете в НБА. Накратко, 2K баскетболната поредица има още един реален конкурент с NBA Live 18. Не можем всички да заключим, че играта се игра изненадващо гладко на E3 2017!

Препоръчано: