Следете предаването на живо на PAX East Gearbox тук на живо от 19:00

Съдържание:

Следете предаването на живо на PAX East Gearbox тук на живо от 19:00
Следете предаването на живо на PAX East Gearbox тук на живо от 19:00
Anonim
Image
Image

Тази вечер Gearbox Software, студиото зад добре познати заглавия като Borderlands, Battleborn и Duke Nukem Forever, ще обяви своите планове. Студиото популяризира събитието, което ще се проведе по време на PAX East през целия месец. Различните тийзъри, които компанията е публикувала в Twitter, предполагат, че това е съобщение, свързано с Borderlands.

Гледайте видео на живо от GearboxOfficial на www.twitch.tv

Можете също да следите потока на живо през акаунта на Gearbox в Twitch

Очаквания за предаване на живо на PAX East Gearbox

Поради множеството тийзъри от американското студио Gearbox, има много очаквания за събитието. Например, някои тийзъри показват художествения стил на Borderlands и Maya от Borderlands 2 дори може да се види на една от снимките в блоков формат. Друга снимка показва изоставен стол в нещо като лаборатория, напомняща за Dr. Зед. Всички индикации са, че предстои съобщение, свързано с Borderlands.

Все пак, това не трябва да е единственото съобщение, тъй като беше публикуван един туит, показващ завръщането на друг добре познат сериал. На снимката, която се вижда по-долу, Duke Nukem от Duke Nukem Forever е изобразен в поза, която предполага, че той е на път да хвърли кутия. Той иска да даде това на един от героите от Bulletstorm, така че не е изненадващо да се очаква, че ще бъде обявена нова част от една от двете серии.

Представянето на Borderlands 3 се очаква от известно време

Не за първи път има спекулации относно възможното обявяване на Borderlands 3. Миналата година се смяташе, че играта ще бъде представена на E3 2018, но този слух бързо беше разсеян. Ранди Пичфорд, директор на Gearbox Software, обяви по това време месец преди E3, че не трябва да се възлагат надежди на обявяването на Borderlands 3. Анонсът на играта не беше предстоящ, но това е различно сега.

Самият Пичфорд е един от нарушителите, които публикуват тийзърите около предаването на живо на PAX East Gearbox в Twitter. В горния туит той казва, че наистина очаква с нетърпение 28 март, деня на предаването на живо на PAX East Gearbox. Оттогава той също е ретуирал множество съобщения от Twitter акаунта на Gearbox. Общото между всички тези публикации е, че са тийзъри за тазвечершното предаване на живо.

Дългото чакане за Borderlands

Не е изненадващо, че има спекулации за нова игра във вселената на Borderlands от дълго време, откакто последната игра излезе преди четири години. Това беше The Handsome Collection, колекция от Borderlands 2 и Borderlands: The Pre-Sequel, която излезе на PlayStation 4 и Xbox One. Като изключим колекцията, Tales from the Borderlands е най-новото заглавие от поредицата. Това е разработено от Telltale Games, компанията, която оттогава е обявена в несъстоятелност.

Популярна тема