Тийзърът на Borderlands намеква за нова игра Gearbox по време на PAX East

Съдържание:

Тийзърът на Borderlands намеква за нова игра Gearbox по време на PAX East
Тийзърът на Borderlands намеква за нова игра Gearbox по време на PAX East
Anonim

Тийзърът на Borderlands развълнува феновете за това, което изглежда като нова игра от поредицата Borderlands. Например, загатва за редица герои и други обекти от добре познатата вселена на поредицата. За официалните разкрития на софтуера на Gearbox ще трябва да изчакате до предаването на живо на Gearbox, което ще се проведе в четвъртък вечерта от 19:00 часа.

Тийзърът на Borderlands е един от многото

Това не е първият път, когато се пуска тийзър на Borderlands, защото по-рано този месец студиото зад добре познатата FPS RPG също пусна редица изображения. Например, бяха публикувани туитове, показващи голям знак с датата на PAX East и бяха пуснати снимки, показващи добре познатия арт стил на играта оттогава. Една от снимките показва Мая, един от героите, които могат да се играят от част 2, във форма на блокчета.

Gearbox Software също публикува други тийзъри в Twitter след туита на Maya, някои от които нямат нищо общо с Borderlands. Един от туитовете е свързан с Duke Nukem. Туитът, прикачен по-долу, показва как Дюк вдига юмрук, сякаш за да удари бокс.

Последната игра Borderlands преди известно време

Мина известно време от пускането на най-новата игра Borderlands. Това беше през 2015 г., когато Borderlands: The Handsome Collection беше пусната на PlayStation 4 и Xbox One. Тази колекция включваше Borderlands 2 и Borderlands: The Pre-Sequel и беше пусната на 27 март 2015 г.

С изключение на колекцията, Tales from the Borderlands е най-новата игра във вселената на Borderlands. Само че не е разработен от Gearbox Software, а от вече фалиралата Telltale Games. Това не е шутър, а приключенска игра, в която трябва да правите избори, които влияят на историята.

Много спекулации около Borderlands 3

От дълго време се спекулира за възможна трета част от поредицата Bordelands и това не е изненадващо. Borderlands 2 вече е излязъл от 2012 г. и това вече е от преди седем години. Оттогава Gearbox Software вече потвърди, че идва трета Borderlands. Това се случи на 25 април 2016 г., когато Ранди Пичфорд, директор на Gearbox Software, потвърди, че трета част е в производство.

Оттогава имаше спекулации кога ще бъде обявяването на част 3. Първоначално се смяташе през 2017 г., че играта ще бъде близо, но не беше направено съобщение. Тогава се възлагаха надежди на E3 2018, но през май 2018 г. Pitchford обяви, че Borderlands 3 също няма да присъства на шоуто в Лос Анджелис.

Препоръчано: