Нов геймплей на Borderlands 3 с Moze the Gunner (игран на E3 2019)

Съдържание:

Нов геймплей на Borderlands 3 с Moze the Gunner (игран на E3 2019)
Нов геймплей на Borderlands 3 с Moze the Gunner (игран на E3 2019)
Anonim

По време на тази нова геймплей сесия получихме една от първите мисии от играта под бутоните. Това беше мисията, която също беше показана по време на официалното разкриване на геймплея в началото на май. Голямата разлика този път е, че можем да започнем с нов герой.

Никаква градушка от куршуми не може да ги спаси

С Moze имате герой, който не обича нищо повече от това да дръпне спусъка. Тръгнахме с пушка и щурмова пушка и скоро забелязахме, че геймплеят на Borderlands 3 с Moze не се различава драстично. Все още използвате оръжия, които можете да използвате и с другите герои, но сега чувате различен глас, който се смее на враговете.

Тази бурна леля също изглежда различно от спътниците си. Това също е позволено, защото обновената персонализация не е добавена напразно, разбира се. Този отива само една крачка по-далеч от очакваното, защото кожите на оръжията също са напълно персонализирани и то до най-малкия детайл. Например, можете да закачите ключодържател на оръжието си за допълнителен блясък.

Image
Image

Крадец на сърца

Малко се отклоняваме от цялата тази персонализация, така че нека бързо да преминем към най-голямата разлика на Moze: нейните умения. Подобно на другите ловци на трезори, Moze има свое собствено дърво на уменията. Хубавото на тази щастлива от спусъка дама е, че Moze може да използва две от трите дървета на уменията едновременно поради нейните така наречени трудни точки.

Когато активирате нейното умение, тя стъпва в която и да е от трите избрани от вас броня на голям робот, но какво стреля този робот е различно. Може да са лазери, изстреляни ракети или може да е минипушка, която изстрелва градушка от куршуми.

Можете да изберете две от тези оръжия и да ги поставите на роботизираните й ръце, ако изберете едно от трите дървета с умения, след което можете да разширите това допълнително. Можете също така да изберете път, който ви осигурява повече защита, а третият път осигурява цялата огнева мощ!

Image
Image

Повече подробности за геймплея на Borderlands 3 от Moze

В допълнение към това, че започнахме с Moze, получихме и някои нови подробности за бъдещия геймплей на Borderlands 3. Научихме повече за това как работи съвместната игра в третото поколение. Все още можете да играете кооперативно с няколко приятели на дивана с до четирима играчи, а онлайн все още е опция.

За да се увеличи геймплея, вече беше разкрито, че част трета ще има обновена система за плячка, но това е напълно незадължително. Ако искате да вървите по стария път, има няколко нови добавки, които трябва да имате предвид. Например можете да изпратите оръжия, които не искате, на приятелите си, офлайн или онлайн, и можете да поемете оръжия, които вашите приятели продават сами чрез автоматите за продажба.

Image
Image

Eden-6 е новата планета

На E3 2019 беше разкрита и нова планета заедно с Moze, наречена Eden-6. Това е планетата, подобна на блато/джунгла, където ще срещнете (не толкова) малката Тина. Врагове като динозаври и маймунски лъвове могат да бъдат намерени там и планетата се характеризира с голям вулкан.

За съжаление, все още не успяхме да изпробваме новата планета сами и останахме на Пандора в нашата демонстрация на игра Borderlands 3 с Moze.

Въпреки това, има много причини да очакваме с нетърпение Borderlands 3. Играта е планирана да бъде пусната по-късно тази година. На 13 септември играта ще бъде пусната на PlayStation 4, Xbox One и PC.

За повече информация относно E3 2019, отидете на нашата специална страница за E3 2019. Освен това можете да спечелите страхотни награди по време на E3 тази година и можете да прочетете повече за това в нашето подробно обяснение относно нашите планове за E3 2019.

Популярна тема