Система за пинг на Borderlands 3 точно като в Apex Legends

Съдържание:

Система за пинг на Borderlands 3 точно като в Apex Legends
Система за пинг на Borderlands 3 точно като в Apex Legends
Anonim

След като Apex Legends представи тази революционна система за пинг в света на игрите, няколко игрални франчайза вече са приели системата. След Foretnite, Borderlands 3 вече също се възползва от системата. Пинг системата гарантира, че микрофоните вече не са необходимо допълнение, а по-скоро приятна екстра. Можете да направите почти всяко действие ясно за другите играчи чрез системата за пинг.

Как работи системата за пинг на Borderlands 3?

По принцип много прилича на системата Apex Legends, а именно гледате нещо и след това щракнете върху избрания бутон "ping". Тогава обектът или мястото, което гледате, ще бъде пинговано, позволявайки на всеки, с когото играете, да види какво сте пингували. Дали ще има още повече опции, както в Apex Legends, не се вижда от краткия трейлър, който Gearbox пусна. Все още не е обявено нищо повече за това.

Издаване на Borderlands 3

Borderlands 3 ще излезе на 12 септември 2019 г., така че вече не е нужно да чакате дълго. Вече можете да получите стандартното издание за 59,99 евро в Epic Store или в 2K Store. Вече играхме Borderlands 3 на E3 2019. Там играхме с Moze the Gunner, герой, който никога не е играл преди. Тя е един от четиримата ловци на трезори от третия член на поредицата.

Популярна тема