Топ 10 на най-добрите E3 2021 PS5 игри - Klappers на PlayStation 5

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите E3 2021 PS5 игри - Klappers на PlayStation 5
Топ 10 на най-добрите E3 2021 PS5 игри - Klappers на PlayStation 5
Anonim

Страната на чудесата на малката Тина

Започваме нашия списък с най-добрите E3 2021 PS5 игри с Tiny Tina's Wonderland. Този нов спин-оф беше обявен по време на Summer Game Fest. Заглавието ще бъде пуснато в началото на 2022 г. и е висока фентъзи версия на оригиналния Borderlands.

Заглавието е отделно от другите игри Borderlands. В този свят скандалната Tiny Tina ви отвежда на приключение, където тя отново е господар на подземия. Това също ще промени напълно играта, точно както в DLC на Tiny Tina за Borderlands 2.

Image
Image

Far Cry 6

В списъка с най-добрите E3 2021 PS5 игри виждаме и Far Try 6. Това е най-новата настройка в поредицата. Този път историята се развива на измислен остров, управляван от Антон Кастило. Áнтон Кастило е директно злодей във Far Cry 6 и също се играе от Джанкарло Еспозито. Определено ще получим това по време на нашето пътуване през Far Cry 6. Но затова очакваме с нетърпение играта на PS5!

Image
Image

Elden Ring

Може да отнеме известно време, но Elden Ring най-накрая получи дата на пускане. По време на E3 2021 получихме геймплей трейлър за новото заглавие From Software.

Elden Ring е много подобен на Dark Souls с някои нови неща като коне, големи отворени светове и дори стелт мисии. Elden Ring ще излезе на 21 януари 2022 г. и това, което ни кара да се вълнуваме допълнително е, че историята идва от създателя на Game of Thrones!

Image
Image

Издърпайте до Йоми

Може да е забележително заглавие в списъка с най-добрите игри за E3 2021 PS5, но Trek to Yomi е гледка, която трябва да видите. Най-добре можете да сравните това заглавие с Ghost of Tsushima, но като страничен скролер.

Заглавието се разработва от Devolver Digital и дори е изцяло черно-бяло. Това е един играч с дълбока история, която ни дава вибрации на Ghost of Tsushima веднага.

Хадес

Вече можем да играем тази страхотна независима игра на Nintendo Switch, но от 13 август можем да започнем и с Hades на PS4 и, разбира се, PS5. Това беше обявено на E3 2021.

Hades е тънък пълзящ, където трябва да избягате от най-дълбоките дълбини на ада възможно най-бързо. За съжаление, вашето пътуване е доста съсипано от няколко митични същества.

Image
Image

Battlefield 2042

Най-новата настройка във франчайза на Battlefield беше обявена на E3 2021. Заглавието се развива в бъдещето и ще включва мултиплейър сесии с до 128 души на PS5.

Battlefield 2042 няма да включва кампания и режим Battle Royale. Така че можем да започнем само с мултиплейъра. Дали това си заслужава тези 70 евро остава да видим, но първите изображения изглеждат много готино!

Image
Image

Rainbow Six Extraction

На E3 2021 беше обявена друга нова игра Rainbow Six, Rainbow Six Extraction. Не е това, с което сме свикнали от предишните заглавия. В тази игра играете с до трима души, където се биете срещу високоразвита извънземна раса.

Rainbow Six Extraction ще излезе на 16 септември тази година.

Image
Image

Death Stranding Режисьорска версия

Има добра новина за феновете на Kojima: Director's Cut на Death Stranding ще бъде пусната като игра за PS5. Това беше обявено по време на E3 2021. Това беше обявено по време на Summer Game Fest. Трейлърът също показа нова сцена, в която Сам Портър Бриджис се завръща.

В края на трейлъра виждаме също, че режисьорската версия ще излезе за PS5 „скоро“. Все още няма много повече информация, но това трябва да дойде през следващите седмици. Надяваме се, че тази дата на пускане ще дойде!

Image
Image

Пазителите на Галактиката на Marvel

Голяма изненада на E3 2021 дойде от Square Enix. Те обявиха нова игра на Marvel. Този път под формата на Marvel's Guardians of the Galaxy. Заглавието ще бъде изживяване за един играч с много елементи, които могат да бъдат намерени в серията Mass effect.

В играта играете като Питър Куил и сте лидер на Пазителите. Това означава да направите избор, с който не всички ще се съгласят, което означава, че историята също приема различен обрат. Това обещава да бъде приключение, което няма да искате да пропуснете, когато играта излезе на 26 октомври по-късно тази година.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

По време на E3 2021 още едно заглавие беше добавено към игрите за PS5. Този път е под формата на Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Заглавието ще се фокусира върху произхода на хаоса. В трейлъра става ясно, че това има много общо с добре познат герой от игрите, а именно Гарланд.

Много неща за заглавието все още не са известни, но знаем, че ще се появи на PS5 през 2022 г., наред с други.

Поред най-добрите E3 2021 PS5 игри

Това са обявените най-добрите E3 2021 PS5 игри. Кое ще играете първо? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема