Какво очаквате от новия BioShock? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво очаквате от новия BioShock? - XGN Присъединете се
Какво очаквате от новия BioShock? - XGN Присъединете се
Anonim

Преди седмица, разбира се, стана дума за новия Xbox, Series X. Миналата седмица Microsoft дори обяви, че официалното име на конзолата от следващо поколение е Xbox, което я прави доста объркваща в класирането на Xbox. Но това, което има значение, е какво мислите и очаквате, както JohannesMulder посочва по-долу:

И видяхме, че втората точка от JohannesMulder се появява по-често: дизайнът на новия Xbox. Мнозина го намират за ужасяващо и донякъде разбират смисъла на охлаждането, но вие смятате, че Microsoft наистина пропуска смисъла със Series X. Сега остава само да изчакаме и да видим какво ще покаже Sony със своята PlayStation 5.

Enfin, от Xbox Series X отиваме в прекрасния свят на BioShock. Първият BioShock се появи през 2007 г. на базата на Irrational Games и скоро беше последван от BioShock 2 и BioShock Infinite. Трите игри са похвалени за тяхната атмосфера и за мнозина беше изненада, че разработчикът Irrational Games се оттегли след пускането на Infinite.

Миналата седмица издателят 2K Games обяви, че ново студио, наречено Cloud Chamber, стартира с BioShock IP. И тогава, разбира се, следва нашият въпрос:

Какво очаквате от новия BioShock?

Последното постижение на BioShock е Burial at Sea DLC, в което се връщате в Rapture, града от първия BioShock. За много фенове това е хубав край на сагата Rapture, но какво очаквате от новия BioShock? Искате ли да се върнете в Rapture или предпочитате да видите нов свят?

Уведомете ни в коментарите по-долу и също така ни кажете ЗАЩО искате да го видите. Ще се видим следващата седмица на новия XGN Doe Mee. Приятен уикенд и весели празници!

Популярна тема