Take-Two и 2K идват с нов франчайз през август

Съдържание:

Take-Two и 2K идват с нов франчайз през август
Take-Two и 2K идват с нов франчайз през август
Anonim

Снощи беше време Take-Two Interactive да обсъди приходите от последното тримесечие със своите акционери. Гледаше не само назад, но и напред. Докладът с тримесечните данни гласи, че Take-Two и 2K ще обявят нов франчайз през август.

Забележително е, че няма да се наложи да чакаме дълго за пускането на новата игра. Според плановете заглавието в новия франчайз вече трябва да бъде пуснато „тази фискална година“. Това означава, че играта е планирана да бъде пусната някъде между сега и 31 март 2022 г. Също така изглежда очевидно, че съобщението ще бъде направено по време на Opening Night Live на gamescom, панаирът на игрите, който ще се проведе от 25 до 29 август тази година.

Известен ли е вече новият франчайз?

Take-Two Interactive и 2K все още не са споделили подробности какво точно да очакваме от новия франчайз. Играта трябва да бъде част от това, което Take-Two ще пусне своите четири завладяващи основни издания за фискалната 2022 година. Другите заглавия, които попадат в това са NBA 2K22, WWE 2K22 и Tiny Tina's Wonderlands.

Освен това издателят има още заглавия, които трябва да бъдат пуснати в близко бъдеще. Разбира се, планира се следващото поколение версия на GTA V, няколко мобилни игри и скейтборд играта OlliOlli World.

Популярна тема