Издаването на Marvel's Midnight Suns е отложено от Firaxis

Съдържание:

Издаването на Marvel's Midnight Suns е отложено от Firaxis
Издаването на Marvel's Midnight Suns е отложено от Firaxis
Anonim

Много издания на игри през 2021 г. бяха преместени за 2022 г. и изглежда, че заглавията, които излизат следващата година, също не са безопасни. Firaxis Games обяви чрез изявление в Twitter, че пускането на Marvel's Midnight Suns няма да бъде на предварително обявената дата.

Вместо на 22 март 2022 г., заглавието вече трябва да бъде пуснато някъде през втората половина на 2022 г. Според разработчика, това е било трудно решение за вземане, но такова, което е необходимо, за да се гарантира, че това е „най-добрата възможна игра“, която Firaxis може да направи. Допълнителните месеци ще бъдат изразходвани за добавяне на повече история, кинематика и полиране на играта.

Друг геймплей за Marvel's Midnight Suns

Firaxis Games е известен главно с любимите тактически XCOM игри, но за Midnight Suns на Marvel играчите могат да очакват изцяло нова бойна система. Новата игра на Marvel все още има походова бойна система, но вместо фиксирани действия, които героите могат да изпълняват, играчите могат да използват карти за извършване на атаки и специални действия.

Дали беше мъдър избор Firaxis да се откаже от формулата си за успех, ще разберем през втората половина на 2022 г.

Популярна тема