Нов BioShock, който се развива в Антарктида и излиза през 2022 г.

Съдържание:

Нов BioShock, който се развива в Антарктида и излиза през 2022 г.
Нов BioShock, който се развива в Антарктида и излиза през 2022 г.
Anonim

Отдавна не сме приветствали нова игра BioShock. Изминаха почти десет години от появата на BioShock Infinite. В момента Cloud Chamber работи усилено върху ново заглавие от франчайза и може да са изтекли повече подробности за играта BioShock.

Колин Мориарти твърди, че е чул много неща от своите източници. Той казва това в своя подкаст Sacred Symbols. Ако слуховете са верни, тогава феновете на франчайза могат да очакват интересна обстановка. Според Мориарти новата игра BioShock се развива в Антарктика през 60-те години на миналия век. Там е построен измислен град, наречен Бореалис, който ще бъде в съответствие с другите странни градове във франчайза на BioShock.

Нова игра BioShock вече през 2022 г

Съобщава се, че няма да трябва да чакаме дълго за пускането на новия BioShock. Пускането вече е планирано за някъде през 2022 г. Но с оглед на многото забавяния, играта може просто да бъде отложена.

Мориарти също е чул име за новата игра от своите източници, което е BioShock Immortal. Това го прави различно от името, което изтече в края на ноември. Според тези слухове, новата игра ще се казва BioShock Isolation.

Популярна тема