Новата игра на създателя на BioShock Ken Levine се бори

Съдържание:

Новата игра на създателя на BioShock Ken Levine се бори
Новата игра на създателя на BioShock Ken Levine се бори
Anonim

Levine, според бивши служители, би имал някои проблеми, когато става въпрос за управление. Твърди се, че поради начина му на работа няколко служители са претърпели изгаряния. Съоснователят на Ghost Story Games Майк Снайт казва, че Ливайн се опитва да направи AAA игра с екип от независимо студио.

Освен това създателят на BioShock също би бил много перфекционист. Това понякога изхвърля месеци работа през прозореца. Не за първи път Ливайн печели титлата перфекционист. Той също беше споменат в миналото от множество източници, които помогнаха за книгата Press Reset.

Първото заглавие от Ghost Story Games все още не е налице, въпреки че трябваше да се появи през 2017 г. според доклада на Bloomberg. Следователно идеята зад студиото първоначално беше по-малкото студио на Levine да доставя заглавия с помощта на 2K Games. Досега това не е било успешно. Самата компания майка Take-Two и Levine не са отговорили на доклада.

Image
Image

Нов BioShock, но без производителя Кен Ливайн

Поразително е, че нов BioShock е на път от ново студио, наречено Cloud Chamber. Официално няма известни подробности за новата игра, но вече изтекоха много подробности. Играта ще се проведе в Антарктика, в град, наречен Бореалис. Играта също се развива през 60-те години на миналия век и трябва да се казва BioShock Isolation. Играта трябва да излезе през 2022 г.

Популярна тема