Explosive Tiny Tina's Wonderlands трейлър разкрит на The Game Awards

Съдържание:

Explosive Tiny Tina's Wonderlands трейлър разкрит на The Game Awards
Explosive Tiny Tina's Wonderlands трейлър разкрит на The Game Awards
Anonim

Тази вечер първият трейлър беше разкрит на The Game Awards за предстоящата игра Tiny Tina's Wonderlands на Gearbox Software. Трейлърът показва кадри от света, в който се развива играта, разнообразие от врагове и оръжия и много екшън.

Какво е Tiny Tina's Wonderlands?

Основата за Tiny Tina's Wonderlands започна като DLC за Borderlands 2 и беше пусната през 2013 г. Това DLC тогава беше наречено Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Поради успеха на DLC, Gearbox Software дори избра да направи разширението самостоятелна игра.

В играта ще можете сами да откривате света. Ще срещнете много чудовища, но и много подземия, които можете да изследвате сами. В играта имате много свобода в начина, по който ще се развие историята, точно като настолната игра Dungeons & Dragons - която очевидно вдъхнови Tiny Tina's Wonderlands. Новото заглавие ще се различава от предишните игри Borderlands и също така ще покаже накъде отива бъдещето на франчайза.

Тези, които искат да получат играта, ще трябва да бъдат търпеливи още няколко месеца. Tiny Tina's Wonderlands ще бъде пусната на 25 март 2022 г. Играта ще бъде пусната за Xbox One, Series X и S, PS4, PS5 и PC.

Препоръчано: