Поток: Можем ли да избягаме от гората живи в The Quarry?

Съдържание:

Поток: Можем ли да избягаме от гората живи в The Quarry?
Поток: Можем ли да избягаме от гората живи в The Quarry?
Anonim

Там, където вече сме на живо в Twitch всеки петък, следващия петък ще станем изключително големи. В допълнение към редовния XGN Cast следобед, време е да отпразнуваме излизането на The Quarry вечерта! Стефан се потапя в кинематографичната игра на ужасите за повече от два часа и по време на това приключение се опитва да спаси възможно най-много хора от всички тъмни злини, които дебнат. От 20:00 вълнуващото предаване започва в нашия Twitch канал и искате да сте там!

Докато гледате, имате шанс да спечелите копие от играта на платформа по ваш избор с готина тениска. Можете да благодарите на 2K за това. Този поток всъщност е възможен отчасти от 2K, издателят на чисто новата игра.

Потокът също е спонсориран от MSI. Следователно MSI Creator Z16 също ще бъде обсъден по време на потока. Можете просто да следвате потока по-долу, така че елате и вижте как The Quarry ужасява Стефан!

Определете кои избори се правят в The Quarry

Освен че можете да се насладите на всички събития в потока, можете, разбира се, също да задавате всичките си въпроси и може би да играете малко. По време на историята на The Quarry вие правите много избори, които могат да означават разликата между живота и смъртта. Решете със Стефан как ще се развие историята на играта!

Този поток е в партньорство с 2K и MSI.

Популярна тема