Това е времето, когато излиза новата игра Borderlands

Съдържание:

Това е времето, когато излиза новата игра Borderlands
Това е времето, когато излиза новата игра Borderlands
Anonim

Не сме чували за спин-офа Tales from the Borderlands от 2015 г., докато Gearbox внезапно обяви през април, че играта ще получи продължение. Продължението също трябва да бъде пуснато през 2022 г., но издателят не посочи конкретна дата на пускане по това време.

Тази дата сега изглежда е разкрита само от Amazon. Уебмагазинът имаше списък за New Tales from the Borderlands, съобщава VGC. Amazon бързо премахна играта, но не преди посетителите да видят, че играта ще бъде пусната на 21 октомври 2022 г. за Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 и Nintendo Switch. Очаква се играта да бъде пусната и на компютър, но през Epic Games Store.

Нова игра Borderlands не е от Telltale Games

Друго студио е отговорно за продължението на Tales from the Borderlands. Първата игра е направена от Telltale Games, но разработчикът фалира през 2018 г. Въпреки рестартирането на компанията, правата за Tales from the Borderlands са предоставени на 2K и Gearbox.

Вероятно геймплеят ще съответства на първата част, но Gearbox по-рано посочи, че играчите могат да очакват „ново приключение с нови герои“. Като се има предвид тенденцията в игрите Borderlands, няма да изненада никого, когато има камео за познати герои или препратки към предишни заглавия.

Популярна тема